grodos Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Witam, mam pytanie odnośnie zadania ze stworzenie 20-250 księżyców, czy liczą się tylko próby moonowe na moich planetach czy na idlerkach tez, ponieważ ostatnio stworzyłem 2 moony podczas farmingo i obecny stan nadal pokazuje 0. PS. Od kiedy zaczęło się liczenie tych moonów, ponieważ napewno stworzyłem sobie 7 a obecny stan mam 0 ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Dolicza się każdy stworzony moon, przynajmniej tak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu76 Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Poczekaj do przeliczeniaczy moon z próby czy atak na inna planetę i wytworzenie księżyca jest to obojętne i liczy za każdego.Przynajmniej tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grodos Napisano 10 Maja 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Okay, zalicza moony przy farmingach tez , tylko szkoda ze przed wprowadzeniem zadan mi nie zaliczylo tych moonow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Zadania są już hoho, sporo czasu, moony zalicza już od pierwszej wersji zadań (bez resetu przy późniejszych zmianach). Nie wszystko jednak możemy przewidzieć na kilka lat do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grodos Napisano 10 Maja 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Szkoda, bo przed wprowadzeniem zadan pamietam ze mialem dosyć duzo zniszczonych moonow a przez ten czas od wprowadzenia zadan nie gralem flota i nie zwracalem uwagi na te zadania ale skoro mozna latwo zdobyc ponad 85 bln deut to mozna sie lekko wysilić i stworzyc te 250 moonow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu76 Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 wcale nie jest tak łatwo stworzyć 250 księżyców, sam zobaczysz i wspomnisz moje słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom1983 Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 jak to nie latwo? jak ja w chyba 3 dni dalem rade to nie jest to wyzwanie -wystarczy troche poklikac....4 50.000.000.000.000 Stwórz łącznie 250 księżyców. Wykonane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu76 Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Mam zrobione 109 moonow trudno znalesc planety bez księżyca a jesli sa już bez to znowu nie ma na nich obrony No nie wiem mi jest ciezko to zadanie wykonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom1983 Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 (edytowane) no najpierw kasujesz moony idlerkom a pozniej robisz nowe- ja tak robilema obrona ci nie potrzebna- wysylasz czesc floty na planete z misja zatrzymaj i atakujesz wlasne statki na obcej planecie-tak wlasnie to zadanie sie robi Edytowane 10 Maja 2013 przez kaboom1983 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu76 Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 aa w ten sposób teraz rozumiem tyle ze nie gram flotą i nie mam GS ów.Dzięki za rade bo o tym nie pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom1983 Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Zadania są już hoho, sporo czasu, moony zalicza już od pierwszej wersji zadań (bez resetu przy późniejszych zmianach) Nieprawda Deusx były jakieś problemy, mam 21 planet na U3, sam robiłem sobie wszystkie moony, i to więcej niż 21 bo kilka mi spadło dzięki kolegom z U2 , dodatkowo podczas ataków stworzyłem przynajmniej kilkanaście, dziś na próbę po poście grodosa zrobiłem idlerowi jeden moon aby sprawdzić czy się doliczy, wynik ... "Oczekuje na wykonanie zadania 2. Obecny stan: 21" Nawet gdybym stworzył sobie tylko te 21 dla 21 planet i ten jeden z dziś na idlaku to powinienem mieć 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom1983 Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 poczekaj na podliczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 poczekaj na podliczenia Podliczyło 2 godz. temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom1983 Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 (edytowane) a przed podliczeniem tez tyle bylo? poza tym o polnocy jest podliczenie chyba Edytowane 10 Maja 2013 przez kaboom1983 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Jezu człowieku, myślisz że nie sprawdziłem ile mam zanim robiłem tego moona dla testów? Miałem 20, zrobiłem jednego na sąsiedzie idlaku [1:73:11] o 20:16, potem przeliczyło na łącznie 21 moonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom1983 Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 (edytowane) to ja ni diabla nie czaje o co ci chodzi skoro ci podliczylo.... a odnosnie tego ze sobie 21 zrobiles moonow nawet po kilka razy to pewnie zanim weszly te zadania i tyle ... podlicza od momentu gdy pojawily sie nowe zadania Edytowane 10 Maja 2013 przez kaboom1983 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 to ja ni diabla nie czaje o co ci chodzi skoro ci podliczylo.... a odnosnie tego ze sobie 21 zrobiles moonow nawet po kilka razy to pewnie zanim weszly te zadania i tyle ... podlicza od momentu gdy pojawily sie nowe zadania Sorry stary, czy Ty w ogóle czytasz posty czy tylko dopisujesz to na co masz ochotę. Przeczytaj co dodałem do swojego postu jako cytat z Deusx'a. Skoro Deusx pisze "moony zalicza już od pierwszej wersji zadań (bez resetu przy późniejszych zmianach)" to opieram się na tym co mówi admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 10 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 jest bład w zadaniach moonowych ohoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi