Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam pytanie odnośnie zadania ze stworzenie 20-250 księżyców, czy liczą się tylko próby moonowe na moich planetach czy na idlerkach tez, ponieważ ostatnio stworzyłem 2 moony podczas farmingo i obecny stan nadal pokazuje 0.

PS.

Od kiedy zaczęło się liczenie tych moonów, ponieważ napewno stworzyłem sobie 7 a obecny stan mam 0 .....

Napisano

Zadania są już hoho, sporo czasu, moony zalicza już od pierwszej wersji zadań (bez resetu przy późniejszych zmianach). Nie wszystko jednak możemy przewidzieć na kilka lat do przodu ;)

Napisano

Szkoda, bo przed wprowadzeniem zadan pamietam ze mialem dosyć duzo zniszczonych moonow a przez ten czas od wprowadzenia zadan nie gralem flota i nie zwracalem uwagi na te zadania ale skoro mozna latwo zdobyc ponad 85 bln deut to mozna sie lekko wysilić i stworzyc te 250 moonow :)

Napisano

Mam zrobione 109 moonow trudno znalesc planety bez księżyca a jesli sa już bez to znowu nie ma na nich obrony :D

No nie wiem mi jest ciezko to zadanie wykonać

Napisano (edytowane)

no najpierw kasujesz moony idlerkom a pozniej robisz nowe- ja tak robilem

a obrona ci nie potrzebna- wysylasz czesc floty na planete z misja zatrzymaj i atakujesz wlasne statki na obcej planecie-tak wlasnie to zadanie sie robi

Edytowane przez kaboom1983
Napisano

Zadania są już hoho, sporo czasu, moony zalicza już od pierwszej wersji zadań (bez resetu przy późniejszych zmianach)

Nieprawda Deusx były jakieś problemy, mam 21 planet na U3, sam robiłem sobie wszystkie moony, i to więcej niż 21 bo kilka mi spadło dzięki kolegom z U2 :), dodatkowo podczas ataków stworzyłem przynajmniej kilkanaście, dziś na próbę po poście grodosa zrobiłem idlerowi jeden moon aby sprawdzić czy się doliczy, wynik ... "Oczekuje na wykonanie zadania 2. Obecny stan: 21"

Nawet gdybym stworzył sobie tylko te 21 dla 21 planet i ten jeden z dziś na idlaku to powinienem mieć 22.

Napisano

Jezu człowieku, myślisz że nie sprawdziłem ile mam zanim robiłem tego moona dla testów? Miałem 20, zrobiłem jednego na sąsiedzie idlaku [1:73:11] o 20:16, potem przeliczyło na łącznie 21 moonów.

Napisano (edytowane)

to ja ni diabla nie czaje o co ci chodzi skoro ci podliczylo.... a odnosnie tego ze sobie 21 zrobiles moonow nawet po kilka razy to pewnie zanim weszly te zadania i tyle ... podlicza od momentu gdy pojawily sie nowe zadania

Edytowane przez kaboom1983
Napisano

to ja ni diabla nie czaje o co ci chodzi skoro ci podliczylo.... a odnosnie tego ze sobie 21 zrobiles moonow nawet po kilka razy to pewnie zanim weszly te zadania i tyle ... podlicza od momentu gdy pojawily sie nowe zadania

Sorry stary, czy Ty w ogóle czytasz posty czy tylko dopisujesz to na co masz ochotę. Przeczytaj co dodałem do swojego postu jako cytat z Deusx'a. Skoro Deusx pisze "moony zalicza już od pierwszej wersji zadań (bez resetu przy późniejszych zmianach)" to opieram się na tym co mówi admin.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.