Revenge ツ Napisano 4 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) Witam , chciałbym zorganizowac turniej w WorldOfTanks . Turniej polegał by na walce 1vs1 na ustalonych Tierach (lvl czołgu)[Proponuję VIII iż większośc posiada dany typ]Jeśli udało by nam się zebrac 8 osób można by było zrobic walki na zasadzie takiej jak Zabawa w złomowanie czyli metoda eliminacji . Wątpie że znajdzie się więcej osób niż 6-8 grających tutaj w czołgi więc 8 to maksymalna liczba , Niech każdy chętny napisze tutaj w temacie to będe miał rozeznanie ile bitew by było . Regulamin: Zakaz używania amunicji "GOLD" Mapa Turnieju : Himmelsdorf Z mojej strony to levele:X oraz VIII Edytowane 4 Maja 2013 przez Revenge ツ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kastetostco Napisano 6 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 a kiedy ro by tak było ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 6 Maja 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Kiedy ogarnie się 8 osób : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kastetostco Napisano 6 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 oki ja wbijam w to ale zależy kiedy i o której godzinie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 6 Maja 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 A co masz za czołg : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kastetostco Napisano 6 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 kv-1 ale na 5 lvl albo t-28 też na 5 i altylerią lubię graćmogę też 2 konto na 10 lvl załatwić od ojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 6 Maja 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 na ten turniej to 8 Tier albo X , zobaczymy co kto bedzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 6 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Mogę wystawić VIII tier, chyba że zdążę z IX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 11 Maja 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 widze brak chętnych , zamknac prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom1983 Napisano 11 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 revenge wez od 7 tiera to i ja b ym sie zalapal- mam isa juz z nowa armata i KV-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 11 Maja 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Nie mam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi