kOtello Napisano 29 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 29 Kwietnia 2013 Pytanie do Deusx'a lub do kogokolwiek innego kto potrafi odpowiedzieć Dziś trafiłem na ciekawą statystykę dla konta i jakoś nie pojmuję jak to się stało. W: 0 P: 11 R: 1Suma procentów z RW67.512.840 % Może mi to ktoś wyjaśnić, bardzo proszę.
DiabelTasmanski Napisano 29 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 29 Kwietnia 2013 Podstawka od innego gracza?
Gość -LEON- Napisano 29 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Podstawka od innego gracza?Gdyby była podstawka u innego gracza, nie miałby %% zaliczonych. Gdyby była u niego podstawka, miałby przynajmniej 1 wygraną.Odpowiedź wydaje się prosta.Jakiś czas temu były błędnie naliczane %%. Za wygraną walkę %% naliczało jednemu i drugiemuPowyższy przykład sugeruje, że gracz kiedyś dostał złom na 67.512.840 % lub wiele złomów (11) Bądź to było z remisami Teraz jest ok, jeśli chodzi o walki wygrane, %% są doliczane tylko temu co wygrał. Co do remisu pewien nie jestem. Trzeba by sprawdzić u idlaka np. czy po remisie nie dolicza mu %% do profilu Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez DropShot
kOtello Napisano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Kwietnia 2013 To jest nowe konto, świeżynka, może ma kilka dni
Darth Misiek Napisano 29 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Może konto przejęte poprzez opcje przy rejestracji i po przejęciu skasowało ilość walk, jak i same walki, a nie skasowało %. Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez Darth Misiek
Gość -LEON- Napisano 29 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 29 Kwietnia 2013 przy remisach czasem dopisuje %% obu graczom, czasem jednemu Może konto przejęte poprzez opcje przy rejestracji i po przejęciu skasowało ilość walk, jak i same walki, a nie skasowało %. bez urazy ale teoria z kosmosu wzięta
Rekomendowane odpowiedzi