Perkele91 Napisano 28 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam. Pragne zgłosić błąd ataku z RMP na u6. Co tu duzo opisywac: RMP posiadam, silos na odpowiednim poziomie tez surowce takze, a ataku RMP nie idze przeprowadzic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 28 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Jesli korzystasz z firefox'a to przeinstaluj przegladarke, jesli nie to sprobuj wyslac RMP na fox'ie, a swoja droga opcja szukaj sie klania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkele91 Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 nie korzystam z firefoxa lecz z google chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 29 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 na google chrome wystepuja problemy z atakiem rakietowym, spróbuj wysłać rakiety na lisku a na pewno polecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkele91 Napisano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 lisek jest [wymoderowano]a z tego co jest mi wiadomo to kazda rzecz powinna dzialac na kazdej przegladarce (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 29 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 mi nie działa ani na firefoxie ani na chrome, na explorerze wszystko śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkele91 Napisano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 mam nadzieje ze zacny administrator poprawi te bledy jak i rowniez mam nadzieje ze po poprawie bedzie smigac wszystko na kazdej przegladarce bo to z gory powinnismy miec zapewnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi