Zgred Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Siamano wszystkim jako iż moje konto składa sie wyłącznie z ekonomichciał bym zagrac jeszcze na jakimś universum i pograc flotą ma ktos zbędne konto ? moje doswiadczenie - sygnaturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Byłoby uczciwiej powiedzieć że to konto masz od 2 miesięcy a nie że to Twoje doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Siamano wszystkim jako iż moje konto składa sie wyłącznie z ekonomichciał bym zagrac jeszcze na jakimś universum i pograc flotą ma ktos zbędne konto ?Zglos sie do mnie na pw oddam ci na u6 ale flota po demonciemoje doswiadczenie - sygnaturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 ale sam zrobiłem też konto top 15 też na 5u...za byle co tego konta nie dostałem kolego kocie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 26 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Oj tam oj tam przecież nie miałem nic złego na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 ale robisz mi anty-reklame a ja sie staram nawet wziąłem specjalnie do ogame tableta w abonamencie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Bump..!nadal aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 13 Maja 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 bump ! nadal z checią pogram na innej uni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi