kOtello Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 24 Kwietnia 2013 O godz. 16:16 pojawiło sie info że do przeniesienia pozostały 2 dni itd. Klikam link Przenieś konto na uniwersum 3, następnie Załącz specjalny urlop, wyskakuje komunikat; Specjalny urlop został załączony, za minutę zostaniesz automatycznie przeniesiony (jeżeli tak się nie stanie, kliknij po minucie podgląd.)Czekaj... no i kiszka, nie przenosi, odświeżam stronę, klikam podgląd, nic. Ponawiam procedurę w dalszym ciągu lipa. Zrobiłem tak chyba z 5 razy. Próbowałem nawet zalogować się na U3 ale mam komunikat że nie ma takiego konta.
kOtello Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 24 Kwietnia 2013 No i za n'tym razem przeniosło ale mam kolejny problem Chcę wyłączyć urlop i dostaję komunikat Urlop będziesz mógł wyłączyć po:25.04.2013 16:27:03
deusx Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 24 Kwietnia 2013 Urlop będziesz mógł wyłączyć po:25.04.2013 16:27:03 Bo załączyłeś normalny urlop na uniwersum, tym samym skasowałeś sobie badane technologi czy budowane konstrukcję. Podaj nick to Ci skasuje limit wyłączenia urlopu.
kOtello Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Deusx, nie zależy mi tak na zdjęciu urlopu bo te kilkanaście godzin to już nie ma znaczenia, ale przerwane badanie MSBN mnie dobiło Jest szansa na przywrócenie? Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez kOtello
deusx Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 25 Kwietnia 2013 Obietnica, że będziesz czytał komunikaty, które są wyświetlane w grze, bo pisze dokładnie: "UWAGA, naciśnięcie powyższego linku spowoduje usunięcie z kolejek budowania wszelkich elementów oraz załączenie urlopu.Jeżeli chcesz skorzystać z urlopu do łączenia uniwersów (nie anulującego niczego) to przejdź do menu łączenia, tam będzie podana instrukcja. " Napisz podanie na ogamtest@gmail.com, sprawdzę bazę i dam z powrotem to badanie jak było.
kOtello Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Dziękuję bardzo Deusx, mail wysłany. Edit 25-04-2013 godz. 23:37Deusx, bardzo proszę daj znać jak najszybciej czy da się przywrócić te badanie, jeśli nie to z przykrością ale uruchomię je ponownie. Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez kOtello
Rekomendowane odpowiedzi