kOtello Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Jakiś czas temu zauważyłem napis w statystykach profilu "Statystyki ekspedycji odświeżane są raz dziennie." Przyznam że i tak było mi wszystko jedno bo nie zaglądam tu zbyt często ale dziś sytuacja mnie zaniepokoiła poważnie. Regularnie latam na ekspedycje, 40-50 dziennie i doskonale zapamiętałem wynik jaki miałem w ilości ekspedycji jakież było moje zaskoczenie kiedy okazało się że wynik ten się nie zmienia od dłuższego czasu, wg mnie przynajmniej kilka dni, a na 100% od 25 godzin bo zrobiłem sobie nawet wczoraj o 01:00 statystykę. Nie zgłaszam jeszcze tego jako błąd, proszę was abyście sprawdzili to u siebie i potwierdzili względnie zaprzeczyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ekspedycję podliczone, coś corn nie zadziałał, zresetuję go i powinno liczyć (dodam datę podliczenia, aby było wiadomo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Dzięki że poprawiłeś bez zgłoszenia Deusx widać problem był bo widzę różnicę ponad 400 ekspedycji po poprawce ale daty nigdzie nie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Dzięki że poprawiłeś bez zgłoszenia Deusx widać problem był bo widzę różnicę ponad 400 ekspedycji po poprawce ale daty nigdzie nie mogę znaleźć. Na razie ręcznie przeliczyłem, dzisiaj ok. wieczora zajmę się cornem i dodaniem daty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Corn'em czy cron'em? bo już drugi raz piszesz tak samo //cron'em* //deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi