Gość -LEON- Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Za co ban na SB? może zamiast banować zróbcie najpiewrw system informujący za co ban i tyleA nie że muszę się logować i płaszczyć. Pytanie - za co mam ban an SB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaniel Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 za to że tu jesteś!!! czaisz //warn za spam,MiG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 za to że tu jesteś!!! czaisz a czaisz że za dyskryminację idzie się siedzieć do pierdla? czekam na uzasadnienie bana (!) //nie dubluj postów,MiG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) dostałeś bana za spam na sb, chyba 10 postów pod rząd puściłeśDagger nakładał więc on Ci reszte wyjaśni, ja tylko z obserwacji pisze bo wtedy byłem na forum zajrzeć P.S. jak widać na screenie od Deusx trafilem dokładnie, jeśli faktycznie sam sobie wpisałeś tego bana Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez Goldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 nie 10 a problem jest w tym, że ten text sam napisałem:@ DropShot : (14 kwiecień 2013 - 22:04 )@DropShot ban za spam (7dni) więc proszę o informację na jakiej odstawie mam ban na SB. pisałem do MArshala na SB, co chce w prezencie. Kuchenka, zmywarka, lodówka czy pralka Nikt nie odpisywał, to sobie zrobiłem żart, czerwonym napisałem Drop shot, ban na 7 dni za spam Dager dał mi ban na 7 dni. Oczekuję na decyzję (!)To żart, kpina, czy dyskryminacja?????????? o 15:00 wracam z pracy.Oczekuję na konkretna decyzja. Chociaż wydaje mi się jakakolwiewk ona będzie pójdą dalsze skargi. A skoro płacę wam pln, to wymagam i mam swoje prawa (!!!!) intesywnie oczekuję interpretacji bana n SB (!!!) poproszę pkt regulaminu który złamałem i który upoważnia do nadania bana na 7 dni (!) //używaj opcji edytuj,warn.MiG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyczu99 Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Miszczu edytuj opcja się kłania a nie spinasz poślady tutaj po cztery razy z rzędu. A skoro płacę wam pln, to wymagam i mam swoje prawa (!!!!) Nie jestem od regulaminów ale każde konto należy do admina więc nie wiem po co z tym wyskakujesz? Za plny są jakieś pakiety specjalnego traktowania? Rozje...waliłeś mnie tym tekstem Drop Nikt Cię do "płacenia" nie zmusza, lepiej byś na jakąś fundację wypłatę wrzucił jak masz za dużo PS. Czekaj na wróżka Dawida na TVNie, zadzwoń i Ci przypowie przyszłość czy dostaniesz UB Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez Nyczu99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 http://tinypic.com/view.php?pic=al6fkw&s=6 Wyzywanie, prowokacja, brak szacunku:3.1. Odnoś się z szacunkiem do innych, nie obrażaj ich (w tym używania przezwisk i innych określeń, także celowe przekręcanie nicku), nie wyzywaj, nie używaj wulgaryzmów - cenzurowanie nie zawsze jest na miejscu, aczkolwiek niekiedy tolerowane. Dokładnie za powyższe Dagger nałożył Ci blokadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 15 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 http://tinypic.com/v...?pic=al6fkw&s=6 Wyzywanie, prowokacja, brak szacunku:3.1. Odnoś się z szacunkiem do innych, nie obrażaj ich (w tym używania przezwisk i innych określeń, także celowe przekręcanie nicku), nie wyzywaj, nie używaj wulgaryzmów - cenzurowanie nie zawsze jest na miejscu, aczkolwiek niekiedy tolerowane. Dokładnie za powyższe Dagger nałożył Ci blokadę Nie chcę się upierać ale na tym scren nie ma żadnych powodów do banaJakoś przeboleję ten tydzień, ale uważam, że ban jest niespraiedliwy Operator moim zdaniem źle zinterpretował pojawienie się czerwonego napisu na SB więc proszę o UB.Przeprosiłem wszystkie zainteresowane osoby.Postaram się, żeby podobne sytuacje już nigdy nie miałay miejscaOsoby które nie brały udziału w dyskusji a poczuły się urażone moimi wpisami, przepraszam Proszę o ub na SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi