paciorkowiec Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Nick : Paciorkowiec(nick na forum ) Tresc blokady: Ban na shoutbox i na Ip do forum. nick Sgo ktory nałożył bana: Shoutbox -nie pamiętam ale chyba Deusx, na Ip na forum nie pamiętam . Najpierw otrzymałem bana na shoutbox za jakąś rozmowę w której mnie za bardzo poniosło , potem po dłuższym czasie i braku odbanowania , założyłem drugie konto na Forum i z tego powodu dostałem na tamto Ban w raz z banem na IP .Obecnie wchodzę na konto Paciorkowiec na forum przez bramkę proxy.Prosiłbym o odbanowanie mnie na shoutboxie i na IP .Chciałbym aktywnie uczestniczyć w życiu forum , jak uczestniczę w grze.I przepraszam za moję poprzednie zachowania i postaram się nie czynić tego ponownie. Pozdrawiam Paciorkowiec Przypominam się tylko. Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez paciorkowiec Cytuj
deusx Napisano 16 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 16 Kwietnia 2013 Rozumiem, że chodzi o unban na shoutbox tylko, bo z konta Paciorkowiec piszesz. A jak masz bana na IP to podaj te IP, bo w bazie nie są przypisane pod nicki. Cytuj
paciorkowiec Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 16 Kwietnia 2013 Dzięki za wyrozumiałość...!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi