deusx Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Voldemord | ZemstaKMueller | ComaCarmel | SilverisRafik27 | SilverisSilveris | FrixyAndragon | NegocjatorNilmergia | BlameGrafitowiec | TesterekDuszaTowarzystwaSilveris | Andragondred | SilverisNecro | univerekVegeta | wojdiuniverek | marcelinhoTomaszMROK | motor123456GoldmanoY2K | XDarionXkarolus | oszi91oszi91 | karoluslKarwi | KMullerhubdzio | eloconmeliaKrytyk | "velociraptor177Rafik27YOGI | ZORGUwagaLece_z_U4bubu | VikiSroka123 | Rafik27Lord_Qapecc | WNSCHOLESBalonSalioner | sumitaNiejadek | LikwidatorLikwidatorsiutikogeta Data: 28.06.2018Gracze w jeden linii są zgłoszeniu jako wspólne IP, jeżeli masz zastrzeżenia co do jakiegoś zgłoszenia załóż nowy temat w tym dziale. //EditCatalyst Edytowane 28 Czerwca 2018 przez Catalyst aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 13 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 nie dziele z nikim ip ;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 13 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Proszę napisać PW do operatora uniwersum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Maja 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Zgłoszenie usunięte z systemu, przy następnej aktualizacji listy nie będzie już was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 14 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Chciałem się zapytać z kim ja dziele łącze ?? Bo teraz już chyba z nikim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 14 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Zgłoszenie dotyczyło zamiany konta.Zostanie ono usunięte ze względu, iż jest już nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No_Name Napisano 14 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 No_Name | shiwa juz nie dziele konya ze shiwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 14 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Zgłoszenie usunięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 ja chciałem zgłosić gre z 1 IP z moim bratem on przejmie moje wcześniejsze konto PoczciwyEmeryt a ja będe grał na koncie Basilas powodem tego jest chęć powrotu mojego brata do gry,już kiedyś mieliśmy zgłoszone wspólne IP,ale niestety skończył grać i to odwołałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zareczony Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Chciałbym wycofać ProFesoR | Cesarz ProFesoR już został dawno oddany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 23 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Chciałbym wycofać ProFesoR | Cesarz ProFesoR już został dawno oddany Zgłoszenie wycofane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PomocnikGT Napisano 25 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Chciałem zgłosic gre z 1IP universum 5 Punisher | lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi