Ebi Napisano 12 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Tak jak w temacie konto z flota top 15 tylko komus kto potrafi latac:-) pisac wybiore kogos:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No_Name Napisano 12 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Witam,wiec zglaszam sie po twoje konto ,jakies tam doswiadczenie posiadam:)St i Sj jest moich troche na u2 i u5 ,a pogralbym sobie na jakims tez innym uniwersum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 16 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 też się pisze!nn nie da grać ludzia !; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kastetostco Napisano 16 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 jestem chętny potrafię latać jakieś doświadczenie mam gram od prawie 4 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 14 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 chętnie podejme się tego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarus Napisano 16 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Witam!! Gram już 6 lat więc ogarniam temat. Jestem odpowiedzialny więc flota napewno nie przepadnie i dobrze ja wykorzystam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi