kastetostco Napisano 11 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 wypłaciłem surowce z banku jednak one nie znalazły się na planecie i niema ich w banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 11 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Przy zgłaszaniu błędu zawsze napisz jakie uniwersum, nick i czas w którym to się stało.Mi nigdy taka sytuacja się nie przydarzyła, przeleć po planetach i moonach czy nie ma tam tej surki, może wypłaciłeś i zmieniłeś planete żeby coś zbudować gdzie indziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 11 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Sprawdź raporty wojenne też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kastetostco Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 dobra temat do skasowania zgadza mi się wszystko miałem drugą kartę otwartą z handlarzem na kturej wcześnie zamieniałem surkę przepraszam za zawrócenie wam głuw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi