Gość Napisano 31 Lipca 2009 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2009 kurczak -> Nieodmienny element mojego niedzielnego obiadu robionego przez moj? matk? od oko?o 6 lat...
Sethir Napisano 31 Lipca 2009 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2009 Nieodmienny element mojego niedzielnego obiadu robionego przez moj? matk? od oko?o 6 lat... ---> Schabowy
Gość Anonymous Napisano 7 Sierpnia 2009 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpnia 2009 pa?stwo Frytkowscy ---> Frytkolandia
lorak Napisano 8 Sierpnia 2009 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2009 Frytkolandia --> Michael Jackson (mia? t? swoj? ?mieszn? Nibylandie)
Gość Anonymous Napisano 8 Sierpnia 2009 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2009 Michael Jackson ---> kr?l
Gość Anonymous Napisano 8 Sierpnia 2009 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2009 Zb?jnik(muehehehehehe) ---> cienias(m?g?bym dalej pisa?, ale brak mi s??w) ;PP
Gość Napisano 8 Sierpnia 2009 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2009 Cienias - JVC i jego po?a?owania godny sojusz [m?g? bym dalej pisa?, ale ta dyskusja do niczego nie prowadzi:) ]
Gość Napisano 8 Sierpnia 2009 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2009 panMiSZCZU - Pan mroku *polski by? trudny xD
Rekomendowane odpowiedzi