Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gal Anonim
Napisano

Może nie mają czasu dodać tego lub to jest za proste badanie i nie opłaca się go dawać do rekordów :D

Napisano

Rozwój grawitonów ( Level 16 )

Cząstki grawitonów wystrzelonych z dużą siłą tworzą czarną dziurę, która wciąga i niszczy wszystko w zasięgu.

Wymagane surowce: Energia: 12.914.016.300.000

Czas budowy: 00h 00m 00s

Rozwój grawitonów ( Level 17 )

Cząstki grawitonów wystrzelonych z dużą siłą tworzą czarną dziurę, która wciąga i niszczy wszystko w zasięgu.

Wymagane surowce: Energia: 38.742.048.900.000

Czas budowy: 00h 00m 00s

Ja mam tak :) 

Napisano

Można już wyżej, bo został odblokowany limit energii, jednak na chwilę obecną to badanie nie jest do niczego potrzebne, niczemu ono nie służy, dlatego nie ma go w rekordach. Jeżeli ktoś ma pomysł jak wykorzystać to badania to chętnie wysłucham.

Napisano

Myślałem dokładnie o tym samym, w końcu to ma być działo grawitonowe czyli rozwój technologi grawitonów powinien za sobą pociągać wzrost siły rażenia.

Napisano

Nie będzie ale zostaje pytanie jakie wzory zastosować i czy w ogóle je zastosować.

Trzeba by całkowicie zmienić koszty grawitonów (i ich przyrosty), bo bezsensem będzie, jeśli 95% graczy zatrzyma się na jedynym słusznym opłacalnym poziomie. Wszyscy będą mieć to samo i stoimy w miejscu - nic się nie zmieni.

A tak będzie jeśli koszt się podwaja czy potraja za każdym razem, bo mało kogo będzie stać by wydać 3x więcej niż poprzednicy, a co dopiero 9x.

Napisano

Tak apropo pozwólcie ze zapytam... co daje ten cały rozwój granitów...?? bo gram w to juz baaardzo długo ale ni cholery nie mam bladego pojęcia co to badanie daje...

Napisano

Cząstki grawitonów wystrzelonych z dużą siłą tworzą czarną dziurę, która wciąga i niszczy wszystko w zasięgu. Tak właśnie działają gwiazdy śmierci skoro gś potrzebuje 1 poziom żeby było można je wybudować .

To czemu nie może być tak że każdy kolejny poziom zwiększa siłę rażenia gwiazd śmierci

Napisano

Trzeba określić koszta budowy grawitonów a następnie dostosować jakiś minimalny procent do zwiększenia szansy zniszczenia księżyca. Może to być nawet do 5%, zależnie np. od przedziału punktowego.

Napisano

A można by był ozrobić coś jak jest z sondami? Że na efekt końcowy wpływ ma poziom badania akresora i obrońcy? Wtedy i obrońcy opłaciło by się postawić wyższy poziom grawitonów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.