Anora Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Przeczytałem kilka tematów związanych z przejmowaniem kont nieaktywnych i mam kilka pytań... Dlaczego jest taki niski próg nie przekraczający 1kkkk pkt?czy przybyło by graczy jak by była możliwość przejęcia dużo lepszego konta? ja myślę że tak...a co za tym idzie...im więcej graczy tym lepiej(więcej flociarzy i górników a jak wiadomo to na pewno o żywi grę i będzie dużo ciekawsza rozgrywka a nie tylko monotonne wpłac i wypłać z banku.Przecież za przejęcie konta jest pobierana opłata a to utrzymuje serwer;)więc chyba same plusy??myślę że warto to prze dyskutować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Świetny pomysł ) przydałoby się coś takiego Edytowane 13 Października 2014 przez I_Will_Never_Forget Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Cały system przejmowania kont zostanie przerobiony, będą inne ceny, inne przedziały (nie będzie limitu punktów), dodana zostanie opcja przelew oraz szczegółowe dane na temat konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 to penie gdzieś tak za 3 miesiące jak nie dłużej prawda !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Po zakończeniu akcji łączenia uniwersów będzie dostępny nowy panel przejmowania kont nieaktywnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 no to dość szybko a zawartość banku nie zostanie skasowana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jeszcze w ubiegłym roku można było przejąc konto za free i nie rozumiem dlaczego nie można do tego wrócić, choć mnie już nie zależy bo mam swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Nie przypominam sobie, aby w ubiegłym roku konto było za darmo. Dwa late temu może i owszem, jednak dochodziło do zbyt wielu nadużyć z tego powodu. Zostało to szeroko na forum opisane. Lepsze konta miałby być już wcześniej dostępne, jednak ze względu na i tak planowane zmiany pomysł ten został porzucony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jeszcze w ubiegłym roku można było przejąc konto za free i nie rozumiem dlaczego nie można do tego wrócić, choć mnie już nie zależy bo mam swoje ale chodzi Ci o przejmowanie czy o oddawanie kont ? czy opcja oddam konto juz nie istnieje (bo nie zaglądam za często już na forum) i pytanie do Deusx konto dodawane do listy przejmowanych jest jak jest nieaktywne ponad miesiąc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ale chodzi Ci o przejmowanie czy o oddawanie kont ? czy opcja oddam konto juz nie istnieje (bo nie zaglądam za często już na forum) i pytanie do Deusx konto dodawane do listy przejmowanych jest jak jest nieaktywne ponad miesiąc ? Ad. 1 Przeczytaj tytuł tematu.Ad. 2 Wystarczy przejrzeć działy forum i zobaczyć czy istnieje.Ad. 3 Wszystko pisze w regulaminie, nie będę tłumaczył rzeczy, które powinny zostać przeczytane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi