bloodp3t Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 niewiem czy jest to odpowiedni temat poniewaz niemam bana, chodzi mi o to ze moja dziewczyna znajac moje haslo weszla na moje konto i wlaczyla mi urlop... a ja bardzo bym prosil o wczesniejsza mozliwosc wylaczenia go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 trzeba czekac /// 2.10. pkt. regulaminu forum.Dagger157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 wiesz co za muka konczylo mi sie wazne i dlugie badanie a po za tym teleporty ;/ achhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 musisz kobiecie na waciki zabrac teraz /// Warn za spam.Dagger157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Skoro miałeś robione badanie, to nie mogła CI włączyć urlopu, chyba, że ogarnia ogam i ci anulowała badanie. Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez AisheN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 mogła mogła nawet jak nie ogarnia poczytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 wystarczy ze klikniesz ii wszystko zostanie przerwane jedyny waunek to rak lecacych flot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 kolega pewnie nigdy u nie klikał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Zamiast wyłączenia urlopu (co nigdy nie jest możliwe) możesz jedynie dostać bana za zasiadanie. Proszę więcej nie tworzyć takich prób, są one absurdem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi