Czarny93 Napisano 31 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Co to ma być? Chciałem sobie posmakować z rana, sondy i dex są i mi takie coś wyskakuje: Wysyłanie floty na x:xxx:x z misją szpieguj. Szybkie skanowanie jest możliwe wyłącznie z poziomu galaktyki (4). Błąd, czy czegoś nie kapuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 31 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 już kiedyś był ten błąd ale deusx naprawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 31 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Twoja przeglądarka nie wysyła poprawnie danych, sprawdź swoje wtyczki, czy nie blokują wysyłanych danych lub aktualizuj przeglądarkę do najnowszej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 31 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 No więc sorki za problem. Na komórce mi nie działa, chociaż dziwne bo działało, tylko pierwszy skan prawidłowo idzie, a telefon nowy. Temat można wyrzucić do kosza, bo jest nie potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi