pain140 Napisano 29 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Witam mam pewne pytanie bo nie wiem czy to błąd czy ja czegoś nie rozumiem lub niedopatrzenie, a dokładnie chodzi o zadanie : "Zbadaj Międzygalaktyczną Sieć Badań Naukowych (MSBN) na poziom 10. Pozwoli to połączyć najwyższe laboratoria z 10 planet." zrobiłem jak pisało itp. i z czego co mi wiadome to powinno mi połączyć te labolatoria ( mam 2 albo 3 rozwinięte na ponad 20) by mieć skrócone badania lecz echo.Może ktoś mi to wytłumaczyć na czym to dokładnie polega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 29 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 on tych laboratoriów nie łączy fizycznie , ze poziom budynku Ci się podniesie, tylko łączy je przez sieć - MŚBN. Chodzi w tym o to, że te laboratoria mogą się ze sobą komunikować i wtedy się szybciej bada różnicę w czasie badań możesz zobaczyć, gdy podniesiesz MŚBN o jeden poziom np. z 10 na 11, ale musisz mieć wtedy laboratoria na 11 planetach. Wtedy zobaczysz różnicę w czasie badań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 30 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Dla przykładu: Posiadasz 11 planet i MSBN na 10 poziomie, a na każdej planecie laboratorium badawcze na powiedzmy 20.Czas badania Opancerzenia na 10 trwa 1h 23m 8s (fikcyjne dane). Zamiast Opancerzenia budujesz MSBN - po ukończeniu nie łączy już 10 planet, lecz 11. Można to zauważyć po porównaniu badania które opisałem. Opancerzenie będzie trwało 1h 10m 10s (fikcyjne dane). Podsumowując 1 poziom MSBN = 1 planeta z laboratorium. Proste, a jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pain140 Napisano 30 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 A rozumiem teraz po prostu myślałem że czas się będzie skracał dopiero jak wbije 10 MSBN dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi