mieziuś Napisano 26 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 39 * Zemsta http://ogam.online/skins/mtk/img/m.gif Ruch Poparcia Anonima 10.574.209.807.300Pierwszeństwo zastrzegam graczowi Revenge, gdyż konto należało do niego. Oddaje bo wyjeżdżam do Norwegii i nie będę miał już czasu na grę, zresztą ostatnio i tak mam go bardzo mało..W banku jest jakieś 150bln metalu 50bln kryształu i z 200 bln deu.Flota 0, Obrona tylko na matce, kilka zadań do wykonania.Planetki rozmieszczone po różnych galach, kiepsko rozłożone, ale jak ktoś chce na flotowanie to polecam Do jutra podejmę dezycję.PozdrawiamMieziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 26 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Dzięki , że pamiętałes jak wiesz ja juz na u4 konto mam więc oddaj komus kto sie zgłosi ewentualnie moge kogos ze zgłoszonych wytypowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauvais Napisano 26 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Chetnie przejme konto.mam doświadczenie w tych grach gram bardziej eko, ale flotą też umiem latać więcej informacji na pw jak coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieziuś Napisano 26 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 PW z passami powędrowało do gracza Revenge, odda je komuś kogo sam wybierze. Pozdrawiam i udanych łowów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 27 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 no to ja się zgłaszam już 2 lata gram na ogam latać trochę umiem gorzej z odbiorem fs-a ^^ eko grać też umiem konto się nie zmarnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 27 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Konto jest u mnie , jak cos to zgłaszac się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 27 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Aktualne ?bo chciał bym sie zapisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 28 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 oddane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 29 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 tylko coś nie działa =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi