DiabelTasmanski Napisano 25 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Witam,Mianowicie chodzi o usunięcie rangi "Spamer" (m.in. która blokuje możliwość plusowania i minusowania postów). Dostałem ją już baaaardzo, baaaardzo dawno temu, bo bodajże na wakacjach jeszcze. Myślę, że fakt, iż został on nałożony jakieś ~8 miesięcy temu przemawia za tym, aby w końcu odblokować mi możliwość w pełni funkcjonowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 25 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Witam.Przywracam normalną rangę. Pragnę przypomnieć, że nie można rozdawać już minusów. Także proszę uważać na to, co plusujemy. Liczę na to, że nie wrócisz z powrotem do tej grupy. DiabelTasmanski dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi