SheeVa Napisano 20 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 http://s4.ifotos.pl/img/aaaaaapng_npppenp.png takie cos pojawia sie przy dlugich wypowiedziach. np moj poradnik flociarza lub przytoczony przez deusx'a reguamin w odwolaniu od bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M a t h a r - Warning^.-^ Napisano 20 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Błąd już zgłoszony wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 A mi błąd po polsku pisze: "OSTRZEŻENIE DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA: Potraktuj powyższy adres tak, jakby było to hasło. Nie udostępniaj go innym osobom." Nie wiem co to jest i skąd to się bierze, na ogam v2 się to wyświetla, nie ma aktualizacji do tej wersji forum, niemniej postaram się coś podziałać, można ignorować w 100% ten komunikat. edit: to prawdopodobnie coś od facebooka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 20 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 aha, no to nie wiem, ja mam po jakiemus to napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 3 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Nie będę powielał tematów związanych w błędami na forum dlatego zgłaszam tutaj. Drogi adminie, czy forum powinno działać już poprawnie czy w dalszym ciągu są prowadzone prace?Po zalogowaniu na stronie głównej zostaje wyświetlony komunikat; Error: Could not load template 'ps34_tops' from group 'boards'Error: Could not load template 'sos33_timespent_sidebar' from group 'boards' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 3 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 U mnie to samo jest i niby nic się z tym nie da zrobić.. Do tego SB się nie wyświetla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Uaktualniony został jeden styl, dwa uległy uszkodzeniu i zostały wyłączone. W wolnym czasie zainstaluję je od nowa (o ile jeszcze są dostępne), ew. zostaną zastąpione przez inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi