SheeVa Napisano 20 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 20 Marca 2013 http://s4.ifotos.pl/img/aaaaaapng_npppenp.png takie cos pojawia sie przy dlugich wypowiedziach. np moj poradnik flociarza lub przytoczony przez deusx'a reguamin w odwolaniu od bana.
M a t h a r - Warning^.-^ Napisano 20 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 20 Marca 2013 Błąd już zgłoszony wcześniej
deusx Napisano 20 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 20 Marca 2013 A mi błąd po polsku pisze: "OSTRZEŻENIE DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA: Potraktuj powyższy adres tak, jakby było to hasło. Nie udostępniaj go innym osobom." Nie wiem co to jest i skąd to się bierze, na ogam v2 się to wyświetla, nie ma aktualizacji do tej wersji forum, niemniej postaram się coś podziałać, można ignorować w 100% ten komunikat. edit: to prawdopodobnie coś od facebooka
SheeVa Napisano 20 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Marca 2013 aha, no to nie wiem, ja mam po jakiemus to napisalem
kOtello Napisano 3 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 3 Kwietnia 2013 Nie będę powielał tematów związanych w błędami na forum dlatego zgłaszam tutaj. Drogi adminie, czy forum powinno działać już poprawnie czy w dalszym ciągu są prowadzone prace?Po zalogowaniu na stronie głównej zostaje wyświetlony komunikat; Error: Could not load template 'ps34_tops' from group 'boards'Error: Could not load template 'sos33_timespent_sidebar' from group 'boards'
Neriel Napisano 3 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 3 Kwietnia 2013 U mnie to samo jest i niby nic się z tym nie da zrobić.. Do tego SB się nie wyświetla.
deusx Napisano 3 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 3 Kwietnia 2013 Uaktualniony został jeden styl, dwa uległy uszkodzeniu i zostały wyłączone. W wolnym czasie zainstaluję je od nowa (o ile jeszcze są dostępne), ew. zostaną zastąpione przez inne.
Rekomendowane odpowiedzi