SheeVa Napisano 17 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) link do screena z falangi : http://s4.ifotos.pl/img/Falangapn_xqaewre.png rw: http://uni6.ogam.online/rw.php?raport=55bacbcaa8e89db2b4d3387c6d536b3593d6b8c7 brak floty pomimo ze wyladowala sekunde wczesniej. prosze rowniez o sprawdzenie maila ogamtest@gmail.com Edytowane 17 Marca 2013 przez -shiwa- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 17 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Dokładnie miałem taką samą sytuacje na uni 4 , Flote mając na falandze która nie zostałą zawrócona , koles miał3 sek na ucieczke ... Atak się odbył no ale floty nie było a surowce z którymi wracala flota były na planecie ... pytanie co z tą flotą sie stało , Nie została zawrócona bo transportuj by bylło widac zawrócone , Zgłosiłem oczywiscie to do SGO Uni 4 ale olał te sprawe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 17 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 a to tu jest te RW, którym żył cały sojusz ALIEN od wczoraj.. był plan na SS ale rezultatu brak.. floty dobudowane do ACSU, ale ktoś floty nie stracił.. po co taka gra, która w decydującym momencie się pierdzieli.. ciekaw jestem czy zostanie ta sprawa wyjaśniona, zapewne nie, nawet jak surowce oddadzą, to przecież RW nikt nie zwróci.. a gdzie wogule tzw FEJM przy tak pięknym RW w takim duecie i w takim super mega ACSIE... !?!? chyba czas wracać na ziemie deu będzie warn za moją wypowiedź w tym temacie? bardziej by się przydał dla ciebie.. szkoda czasu na tą gre.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Ostatnio dokonywałem parę zmian we flotach i raportach, aby wykluczyć problemy z recyklerami (brak zbiórki) i generacjami numerów raportów, dlatego mógł powstać ten błąd. Zmieniłem teraz zapytanie tak, że nie powinny się zdarzać już takie sytuacje (skrypt pobiera wartości wg. dolotu floty oraz jej ID). Będę wykonywał dzisiaj jeszcze odtwarzał podobne sytuacje na testowym serwerze, aby mieć 100% pewność, że taka sytuacja się nie powtórzy.Założyciej ACS może wnioskować (o ile już tego nie zrobił) o wypłacenie surowców, które pozystałby z ataku (szczątki, oczywiście do podziału na resztę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 17 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 ja wyslalem wniosek o zwrot, jesli bedzie taka potrzeba, poprosze zalozyciela zeby wyslal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Założyciel ACS ma wysłać, bo do niego idą procenty i inne rzeczy związane z atakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
livemylife Napisano 17 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 deus jaki zwrot surowcow??? sytuacja calkiem innaczej wygladała, ta walka by sie zakonczyła remisem a agresorzy by mieli dwa razy wiecej strat niz obronca2 sekundy przed wlotem budowałem ponad 1100000000000wr ale przed blad sie niewybudowały a floty sie mineły, zobacz sobie to w logach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 17 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 to gdzie były surowce przy wlocie floty jak nic nie zebrały? livemylife dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
livemylife Napisano 17 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Surka byla shiwa ma skana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 17 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 skana po wlocie,sprecyzujmy, zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
livemylife Napisano 17 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Ja moge pokazac skan z banku kiedy byly wplaty i wyplaty i surka byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 2 sekundy przed wlotem budowałem ponad 1100000000000wr ale przed bladsie niewybudowały a floty sie mineły, zobacz sobie to w logach Różne błędy się zdarzają, zazwyczaj się powtarzają lub wynikają z tej samej przyczyny, jednak pierwszy raz słyszę, że zakładka stocznia poprzez bliżej nieokreślony błąd nie wybudowała floty czy obrony. Co to za błąd ? Bo system zarejestrował ostatni 17/03/2013 03:00:24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu Napisano 17 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Live ja tez sobie mogę wypłacać z banku kasę i pózniej twierdzić ze był błąd, więc nie pograżaj sie bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 17 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 dokładnie isiu , bo ja też jeszcze nie słyszałem , żevy w stoczni było coś nie tak dostał byś złoma i taka by była historia i nie wiem po co takie wymyślanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 17 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 mnie zastanawia jedna rzecz bardzo ? jak wypłacił surke z banku i chciał wybudować wr i niby był błąd to dlaczego jak agresorzy wpadli do niego na planete to zabrali tylko po 666 surowca a nie wiecej surki która była niby w tym czasie na jego planecie żęby postawić wr ?:> da sie to Deusx jakoś wyjaśnić? Brasilass dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 17 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 elemel(livemylife) nie zdążył wybudować wr i tyle, nie ma o czym gadać... rozwiązanie tej sytuacji to nie powinien być jednie zwrot sury, bo nie o to chodzi sura to najmniej ważna rzecz. dawaj deu nam rw z elemela żeby można było wkleić na forum w STtakiego ACSA świat nie wiedział, ale my chcemy je pokazać jako pierwsi Brasilass dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 17 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Różne błędy się zdarzają, zazwyczaj się powtarzają lub wynikają z tej samej przyczyny, jednak pierwszy raz słyszę, że zakładka stocznia poprzez bliżej nieokreślony błąd nie wybudowała floty czy obrony. Deusx potwierdzam podobny błąd, wystąpił jak do tej pory tylko raz, na szczęście nikt na mnie nie leciał ale nie wybudowała się flota. Wpisałem w różne latajki różną ilość do budowy i chciałem wybudować "na raz" klikając "Buduj" okazało się że zbudowało mi tylko pierwsze w kolejności zaznaczone do budowy ale spokojnie mogłem zbudować w następnej kolejności. Niestety nie pamiętam czy surowce zostały pobrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu Napisano 17 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 "tonacy brzytwy sie trzyma" to jest jakiś wielki wałek do którego koleś nie potrafi sie przyznać ! ST musi być i tyle cały sojusz w tym brał udział i chłopakom sie należy to ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 17 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) "tonacy brzytwy sie trzyma" to jest jakiś wielki wałek do którego koleś nie potrafi sie przyznać ! ST musi być i tyle cały sojusz w tym brał udział i chłopakom sie należy to ! Ale kto tu wałek chce zrobić? Deusx, niby po co ? Przecież nie livemylife bo nic nie stracił? ciach...niby był błąd to dlaczego jak agresorzy wpadli do niego na planete to zabrali tylko po 666 surowca a nie wiecej surki która była niby w tym czasie na jego planecie żęby postawić wr ?...ciach Nie jestem pewny na 100% (bez aluzji, czysty zbieg okoliczności) ale w przypadku ACS nawet 20 różnych flot to tak zwany "loot" zbiera tylko pierwsza flota atakująca do max swojej pojemności w tym przypadku 1 Fleet Slov Pojemność ładunkowa 100 Części. Edytowane 17 Marca 2013 przez kOtello isiu dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 17 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) Przepraszam za dubla, do usunięcia Edytowane 17 Marca 2013 przez kOtello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
livemylife Napisano 18 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Deus tak trudno zobaczyc ci logi?? Budowawr byla i napewno jest to w logach i potym juz by niebylo zadnego gdybania. a wy alienki macie farta bo tylko arory zaniela by z tego waszego starcia wyszly cale. Haha A co do zbierania surki kotello ma racje mozecie sobie to sprawdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spag Napisano 18 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 nie znam calej sytulacji ale skoro nie doszlo do starcia to znaczy ze chlopakom stala sie wielka krzywda wiadome ze live dla swojej obrony bedzie wymyslal rozne rzeczy jak np WR... swego czasu nie pamietam ktory to z SSmanow po zlomie od Dropka pisal o zrot flotki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 18 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 tez live pisal o zwrot, za co perma dostal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu Napisano 18 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 live niech sobie pisze o zwrot gaci z linki brudnych a osobe zajmującą sie tym tematem proszę o szybsze weryfikację i odpowiedz bo nie chciałbym sie zestarzeć przy tej grze a jestem z piękny i młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 19 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 nawiązując do tematu można by powiedzieć:" brak floty przy ataku, brak surki w banku" weryfikacja jak zdaje się nie jest sprawą zbyt prostą, zdaje się że poczekamy do odpalenia nowego uni, szkoda że tak to działa,,, widać za mało na astaty poszło, żeby domagać się szybszej odpowiedzi.. szo edit: czasem brak dobrej woli to też problem //za podkreśloną wypowiedź oraz za ogólne hejtowanie/trolowanie non stop ban na 30 dni//tak na marginesie, gdyby podanie było od początku dobrze napisane to pewnie byłoby już rozpatrzone, na rozpatrzenie ostatniego wysłanego (wydaje się już dobrego podania), poczekacie do dzisiaj. Rozmowa z właścicielem acs jest prowadzona, błąd został naprawiony więc dalsze moje czy administracji wypowiedzi tutaj uważam za całkowicie zbędne.//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi