Ani Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 nick: AniTreść blokady: Bugusing do wyjaśnieniaNick SGO, który nałożył bana: deusxSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana: nie mam pojęcia o co chodzi z tym bugusingiem ponieważ w/g mnie wszystko powinno być OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Jak wyjaśnisz badania, które powinny się robić kilka lat a ty masz je już teraz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gal Anonim Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Wszystko okey ? badania w dziwny sposób podniosłeś i według cb jest wszystko okey ? nawet poźądnego odwołania nie umiesz napisać ub raczej nie dostawiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ani Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 Jak wyjaśnisz badania, które powinny się robić kilka lat a ty masz je już teraz?Proszę przeglądnąć ile trytu wydałem w ostatnich kilku dniach na zmniejszenie czasu badań.Wszystko okey ? badania w dziwny sposób podniosłeś i według cb jest wszystko okey ? nawet poźądnego odwołania nie umiesz napisać ub raczej nie dostawiesz Nie z Tobą rozmawiam to po pierwsze a po drugie:cytat: UWAGA.Dział Odwołań służy do kontaktu/wyjaśnienia bana pomiędzy Zbanowanym a Banującymwszelkie wpisy osób niezainteresowanych będą usuwane a ich autorzy otrzymają ostrzeżenia za SPAMkoniec cytatuMam nadzieję, że ostrzeżenie już jest w drodze do kolegi Ati.../// Post pod postem. Używaj opcji edytuj.Dagger157 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Czas badania można zmniejszyć maksymalnie o 50%, naukowiec -30% i trytem -20%, nadal Ci to daje kilka lat takich badań. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ani Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 Czas badania można zmniejszyć maksymalnie o 50%, naukowiec -30% i trytem -20%, nadal Ci to daje kilka lat takich badań.Czas badań mozna przecież zmniejszać o kolejne 20% za każde wydane 250 000 trytu, już tak robiłem wcześniej tylko na mniejszą skalę bo nie chciałem zejść poniżej 1 miliona trytu dopuki nie zaliczę zadania, kiedy już zliczyłem zadanie o posiadaniu miliona trytu kliknąłem 5 razy (wydając 1 250 000 trytu i czas badań spadł do zera na 20 dni) to tyle. Dlatego wydaje mi się że wszystko jest legalnie przeprowadzone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 EDIT: Można skrócić o 20% kilka razy, ale przedłużając jedynie czas, 20% nie zostaje zdublowane.Można oczywiście tego nie zauważyć, ale wejście do TOP 1 badań raczej zostało zauważone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ani Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 Nie jest możliwe kliknięcie kilka razy w skrócenie 20%, można skrócić tylko raz. Musiał zaistnieć błąd, który nie został zgłoszony czy zauważony, ale wejście do top 1 badań chyba zostało zauważone? Jak nie jest jak zawsze było możliwe ???? Pisaem już, że robiłem tak wcześniej tylko klikając dwukrotnie i skracając czasy badań o 40%, oczywiście że TOP1 badań zostało zauważone(wydałem na te badania ogromną kupę surowców przecież) i co miałem zgłaszać ???? Jaki błąd ???... kiedy to było dla mnie normalne ze tak skracam badania !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Poprawiłem post, bo się pomyliłem odnośnie ponownego klikania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ani Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 Poprawiłem post, bo się pomyliłem odnośnie ponownego klikania. OK, moje wyjasnienie powyżej jest mam nadzieję jasne i klarowne, proszę o zdjęcie blokady lub jasne wytłumaczenie powodów odmowy zdjęcia blokady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Powodem bana jest:1. Zabrania się wykorzystywania błędów lub luk w oprogramowaniu jak również omijania formularzy.2. Obowiązkiem użytkownika jest powiadomienie administracji o znalezionych błędach lub lukach w oprogramowaniu. Ty wykorzystałeś błąd w oprogramowaniu dlatego masz blokadę i dodatkowo nie chcesz współpracować, bo uważasz, że wszystko jest ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ani Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 (edited) Powodem bana jest:1. Zabrania się wykorzystywania błędów lub luk w oprogramowaniu jak również omijania formularzy.2. Obowiązkiem użytkownika jest powiadomienie administracji o znalezionych błędach lub lukach w oprogramowaniu. Ty wykorzystałeś błąd w oprogramowaniu dlatego masz blokadę i dodatkowo nie chcesz współpracować, bo uważasz, że wszystko jest ok. MCWDJeśli moje wyczerpujące wyjaśnie nazywasz brakiem chęci do wpólpracy to puknij się z całej siły w czoło najlepiej w jakąś grubą zbrojoną ścianę, a następnie zrob to jeszcze raz dla pewności.Podkreślam raz jeszcze, że nie zrobiłem nic wbrew zasadom i regulaminowi gry, a to że nie przewidzieliście takiej sytuacji wprowadzając Tryt do gry jest tylko i wyłącznie waszą - administracji i programistów winą.Niech to będzie przestrogą dla pozostałej garstki graczy. Jednocześnie proszę o zwrot pięniędzy za niewykożystane astaty znajdujące się na tym koncie (przelew na moje konto PayPal) ponieważ uważam że niesłusznie zostałem pozbawiony możliwości ich spożytkowania. Pozdrawiam graczy a administratorom życzę więcej oleju w głowie. Uffff, nareszcie wolny od tej parszywej gry Edited March 11, 2013 by Ani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Twoje konto zostało zablokowane do wyjaśnienia, ponieważ wykorzystałeś świadomie lub nie błąd w skrypcie, co określa regulamin i jest to oczywistym działaniem. Spotka Cię w każdej tego typu grze a w wyjaśnieniu. Sam napisałeś, że Ci się wydaje, że wszystko zrobiłeś OK, tłumaczymy Ci, że nie jest OK, inni też by sobie wydali ten tryt. Za swoje wulgarne zachowanie dostajesz porządnego warna a jak zechcesz przywrócić stan swojego konta do prawidłowego stanu to polecam zmienić zachowanie i zacząć współpracować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ani Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 Twoje konto zostało zablokowane do wyjaśnienia, ponieważ wykorzystałeś świadomie lub nie błąd w skrypcie, co określa regulamin i jest to oczywistym działaniem. Spotka Cię w każdej tego typu grze a w wyjaśnieniu. Sam napisałeś, że Ci się wydaje, że wszystko zrobiłeś OK, tłumaczymy Ci, że nie jest OK, inni też by sobie wydali ten tryt. Za swoje wulgarne zachowanie dostajesz porządnego warna a jak zechcesz przywrócić stan swojego konta do prawidłowego stanu to polecam zmienić zachowanie i zacząć współpracować. WARNY mam w głębokim poważaniu z ciemną w dziurką na środku, co do wspólpracy to nie rozumiem na czym miałaby ona polegać ??... że niby co ? to ja mam się kożyć przed tobą i prosić o przywrócenie konta do stanu poprzedniego ? z jakiej racjii ??? w/g mnie to ty powinieneś zaproponować jakieś rozwiąznie tego problemu, dodatkowo ładnie dziękując za odkrycie tej dziury w grze i przepraszając graczy za niedogodności z tym faktem zaistniałe.Troszkę zejdź na ziemię z tego megalomańskiego piedestału i nabierz pokory w sytuacjach które cię przerastają. Krisu76, Nyczu99 and oremi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Dostajesz kolejnego warna za niestosowne zachowanie, jeszcze jeden i nie będziesz miał w ogóle możliwości pisania na forum i odwołania się.Od kiedy ta sytuacja występuje, ile i jakie badania postawiłeś do góry, obniżymy stan, zwrócimy surowce i odblokujemy konto. Dexter_97 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ani Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 Dostajesz kolejnego warna za niestosowne zachowanie, jeszcze jeden i nie będziesz miał w ogóle możliwości pisania na forum i odwołania się.Od kiedy ta sytuacja występuje, ile i jakie badania postawiłeś do góry, obniżymy stan, zwrócimy surowce i odblokujemy konto. Ja wiem o tej sytuacji od dawna (nie pamiętam dokładnie kiedy pierwszy raz użyłem wielokrotnego skrócenia badań trytem) a kiedy 09.03.2013 po 5-krotnym skróceniu pokazały mi się zerowe czasy badań to podbiłem wszystkie badania jak leciało o 2-3 punkty w górę i niestety nie jestem w stanie teraz powiedzieć które o 2 a które o 3 bo to zależało tylko od tego na które z nich miałem jeszcze surowce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Mogę przywrócić stan pańskich badań i banku z dnia 8.03.2013, oczywiście jeszcze po wstępnej weryfikacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ani Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 Mogę przywrócić stan pańskich badań i banku z dnia 8.03.2013, oczywiście jeszcze po wstępnej weryfikacji. OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gal Anonim Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Deus czyli masz zamiar skrócić mu bana ? //warn za spam//deusx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOtello Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Deusx, wiem że narażam się na warna ale biorę to na klatę, trudno. ATI !!! czy Ty kur... nie potrafisz się nigdy powstrzymać ze spamem, wszędzie musisz wtrącić swoje 3 grosze nawet w wątku zarezerwowanym do korespondencji zbanowanych z administracją ?!!! Dexter_97, SheeVa and Pan_Himen 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Stan konta przywrócony, ban zdjęty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ani Posted March 12, 2013 Author Report Share Posted March 12, 2013 Stan konta przywrócony, ban zdjęty. Prosiłbym jeszcze o przywrócenie surowców włożonych w te badania które zostały skasowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Napisz podanie na ogamtest@gmail.com o zwrot surowców, skąd one były, z banku ze sklepu i ile ok ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ani Posted March 13, 2013 Author Report Share Posted March 13, 2013 Napisz podanie na ogamtest@gmail.com o zwrot surowców, skąd one były, z banku ze sklepu i ile ok ? Napisane i wysłane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts