Neriel Napisano 10 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Wklejam za Araba, gdyż ma jakieś problemy z założeniem tematu.. WitamMampytanie jak to jest z przejeciem konta na tej samej uni od innego gracza ,czy fakt musi byc zgloszony do sgo ?Prosze o konkretne odpowiedzi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 10 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Fakt ten nie musi być zgłaszany do SGO. Wystarczy na swoim "dawnym" koncie załączyć urlop i już nigdy się na nie nie logować. Polecamy jednak zgłaszać takie sytuacje aby uniknąć ewentualnych problemów oraz niedomówień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 10 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 To dlaczego mi Dex kazal ten fakt zglosic do sgo? o przejeciu innego konta ?Ja musialem zglosic ten fakt ,a inni nie musza ?To co mamy tu lepszych i gorszych graczy? czy zasada dzialania kolezenstwa z innych uni.... Regulamin mamy tu jeden dla wszystkich tu grajacych osob.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 10 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Regulamin mamy tu jeden dla wszystkich tu grajacych osob.... Proszę zatem wskazać punkt w regulaminie, który nakazuje graczowi zgłoszenie przejęcia innego konta.DeusX nakazał to złosić kierując się Twoim dobrem. Operator mógłby uznać przejęcie konta za multi/zasiadanie i nałożyć niesłuszną blokadę. Podsumowując:Zgłaszać przejęcia konta nie trzeba ale lepiej poinformować o tym fakcie operatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 To dlaczego mi Dex kazal ten fakt zglosic do sgo? o przejeciu innego konta ?Ja musialem zglosic ten fakt ,a inni nie musza ?To co mamy tu lepszych i gorszych graczy? czy zasada dzialania kolezenstwa z innych uni.... Regulamin mamy tu jeden dla wszystkich tu grajacych osob.... Odpisałem Ci na prywatną wiadomość Jeżeli nikt się nie pyta to po prostu oddaje konto, regulamintego nie określa. Jeżeli ktoś się pyta, to polecam się zgłaszać dooperatora, żeby nie było następującej sytuacji: Wylogowywuje się ze starego konta, loguje się na nowe, nie mija 5minut i dostaję bana za multi. Trzeba odczekać godzinę pomiędzywylogowaniem się ze starego konta a zalogowaniem się na nowe i nie możnajuż nigdy zalogować się na stare. Nie rozumiem po co te pretensje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi