Guest Gal Anonim Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Więc deus proszę sprawdzić gracza Ani jak to możliwe że ten gracz ma ekspedycje na 31 jak jeszcze wczoraj w rekordach był goldmno który miał 29 tech ekspedycja...a ja patrze w statystyki a tu gracz Ani top 1 punkt z badań 495...a to jego badania to jest niemożliwe gdyż te badania badał by jakieś 4 może 5 lat ! Technologia szpiegowska 33 Technologia komputerowa 34 Technologia bojowa 36 Technologia ochronna 36 Opancerzenie 35 Technologia energetyczna 34 Technologia nadprzestrzenna 31 Napęd spalinowy 36 Napęd impulsowy 31 Napęd nadprzestrzenny 29 Technologia laserowa 35 Technologia jonowa 32 Technologia plazmowa 30 Międzygalaktyczna Sieć Badań Naukowych 23 Technologia Ekspedycji 31 Rozwój grawitonów 9 proszę zobaczyć mbn 23 jak to zrobił to jakiś oszustwstawił bym screena ale nie umiem //przenoszę do odpowiedniego działu.MiG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheeVa Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 juz taka sytuacja byla raz na uni5, pewnie poleci perm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotEnough Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 (edited) Ja wstawie . Tez mnie to bardzo Zastanawia . Edited March 9, 2013 by NotEnough Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Użytkownik zablokowany do wyjaśnienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gal Anonim Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Deus powinieneś wykasować gracza Ani z rekordów w badaniach bo to oszustwo i się nie liczy...Wiadomo że tych rekordów nikt nie przebije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts