Zgred Napisano 4 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witajcie chciał bym zagrać na jakimś jeszcze jednym uni znajdzie się jakaś dobra duszyczka co ma jakieś zbędne konto ? złomowac potrafię, ekonomię tez znam.. Quahodron Uni5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldo9013 Napisano 9 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 siemasz....ja gram na u6;D ale rozchodzi sie o to, że ziomuś chce oddać konto na u6, aktualnie to ja mam teraz z nim bana do 23:08...więc jak bd po tej godzinie, to dostaniesz, to czego chcesz;P ma ok. 800kkk pkt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 12 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 jasne mozesz na pw wysłać pasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 12 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 to konto jest już oddane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 12 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 smutne więc =/ do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi