hhsnake0 Napisano 28 Lutego 2013 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2013 (edytowane) Widzę, że dział "hydepark" troszkę został zapomniany Znam kilka ciekawych sposobów aby razem coś stworzyć Wpadłem na pomysł zrobienia historyjki ogam Jak ma to działać? Każdy gracz ma prawo wpisać max 1 zdanie składające się z maksymalnie 8 słów.Później kolejna osoba dopisuje kolejną linijkę historyjki Może nam wyjść coś na prawdę ciekawego. Aby nie robić czegoś "brzydkiego" , pozwoliłem sobie zrobić mały regulamin aby nasza historyjka miała "ręce i nogi" Regulamin: Każdy użytkownik może wpisywać nieskończoną ilość zdań do historyjki Każdy użytkownik może wpisać maksymalnie 1 zdanie składające się do 8 słów (nie licząc znaków interpunkcyjnych), później musi poczekać aż ktoś inny dopisze ciąg dalszy ( minimum 2 graczy)historyjka zostanie zakończona w momencie, gdy skończą się nam pomysły W historyjce zakazuje się:Używania wulgarnych słów Obrażania kogokolwiek Łamania regulaminu forum ogam.online Pisania zdań dłuższych niż 8 znaków Spamowania Tak więc zacznijmy i zobaczmy co z tego wyjdzie Zapraszam wszystkich do zabawy (włącznie z administracją i moderatorami ) Tak więc ja zacznę naszą historyjkę: Historyjka społeczności ogam.online Wróciłem do domu i włączyłem komputer...Następnie zalogowałem się na konto pocztowe żony.I znalazłem tam namiętny list od adoratora. Hej kotku zgadnij co mam w środku?Zszokowany postanowiłem prześledzić ich rozmowy.I bardzo się rozczarowałem ich treścią Ona: To kiedy to zrobimy kicuOn: Nie myśl ,że jestem łatwy !Ona: Ściągnięcie Ci mona był jednak łatwe Edytowane 1 Marca 2013 przez hhsnake0 Cytuj
Gość karaluch Napisano 28 Lutego 2013 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2013 Następnie zalogowałem się na konto pocztowe żony Cytuj
kOtello Napisano 28 Lutego 2013 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2013 I znalazłem tam namiętny list od adoratora. Cytuj
lwp3 Napisano 28 Lutego 2013 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2013 Hej kotku zgadnij co mam w środku? Cytuj
do_usunięcia Napisano 28 Lutego 2013 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2013 zszokowany postanowiłem prześledzić ich rozmowy Cytuj
oremi Napisano 1 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 1 Marca 2013 a po chwili stwierdziłem że zrobie to potem, bo przecież zaraz mi wraca fs. Zobaczę czy wszystko stoi, czy wszystkie moniki są, czy ktoś mnie skanował i kto i skąd. Obadam co słychac w sojuszu. Załącze badania, a żona to potem nie będę się śpieszył, w końcu poszła do koleżanki, na noc Cytuj
hhsnake0 Napisano 1 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Marca 2013 Oremi czytaj regulamin !Max 8 znaków w zdaniu. Cytuj
oremi Napisano 1 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 1 Marca 2013 ok, mówisz masz Po chwili stwierdziłem że zrobie to potem. Bo przecież zaraz mi wraca fs. Zobaczę czy wszystko stoi. Czy wszystkie moniki są. Czy ktoś mnie skanował i kto i skąd. Obadam co słychac w sojuszu. Załącze badania. Zona to potem. Nie będę się śpieszył. W końcu poszła do koleżanki, na noc. //warn za spam//deusx Cytuj
hhsnake0 Napisano 1 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Marca 2013 maksymalnie 1 zdanie nie więcej..... czytanie ze zrozumieniem...... Cytuj
deusx Napisano 1 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 1 Marca 2013 zszokowany postanowiłem prześledzić ich rozmowy i bardzo się rozczarowałem ich treścią Cytuj
Gość karaluch Napisano 1 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) Ona: Ściągnięcie Ci mona był jednak łatwe @hhsnake0: może by kopiować i wklejać cała historyjkę i dopiero wtedy dopisywać swoje zdanie ? Edytowane 1 Marca 2013 przez karaluch Cytuj
oremi Napisano 1 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) Każdy gracz ma prawo wpisać max 1 zdanie składające się z maksymalnie 8 słów. Regulamin:W historyjce zakazuje się:Pisania zdań dłuższych niż 8 znaków..sam sobie zaprzeczasz, więc takie o to wychodzą szopki.. on: nie tym razem Edytowane 1 Marca 2013 przez oremi Cytuj
hhsnake0 Napisano 1 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) Idzie nam co raz lepiej Historyjka społeczności ogam.online Wróciłem do domu i włączyłem komputer...Następnie zalogowałem się na konto pocztowe żony.I znalazłem tam namiętny list od adoratora. Hej kotku zgadnij co mam w środku?Zszokowany postanowiłem prześledzić ich rozmowy.I bardzo się rozczarowałem ich treścią Ona: To kiedy to zrobimy kicuOn: Nie myśl ,że jestem łatwy !Ona: Ściągnięcie Ci mona był jednak łatwe W sumie karaluch masz dobry pomysł.Proszę o kopiowanie całej historyjki i dopisywanie 1 zdania Edytowane 1 Marca 2013 przez hhsnake0 Cytuj
zdzisLG Napisano 1 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 1 Marca 2013 Historyjka społeczności ogam.online Wróciłem do domu i włączyłem komputer...Następnie zalogowałem się na konto pocztowe żony.I znalazłem tam namiętny list od adoratora. Hej kotku zgadnij co mam w środku?Zszokowany postanowiłem prześledzić ich rozmowy.I bardzo się rozczarowałem ich treścią Ona: To kiedy to zrobimy kicuOn: Nie myśl ,że jestem łatwy !Ona: Ściągnięcie Ci mona był jednak łatwe On: ale teraz już nie pójdzie Ci tak łatwo Cytuj
do_usunięcia Napisano 1 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 1 Marca 2013 Historyjka społeczności ogam.online Wróciłem do domu i włączyłem komputer...Następnie zalogowałem się na konto pocztowe żony.I znalazłem tam namiętny list od adoratora. Hej kotku zgadnij co mam w środku?Zszokowany postanowiłem prześledzić ich rozmowy.I bardzo się rozczarowałem ich treścią Ona: To kiedy to zrobimy kicuOn: Nie myśl ,że jestem łatwy !Ona: Ściągnięcie Ci mona był jednak łatwe On: ale teraz już nie pójdzie Ci tak łatwo Niewiele myśląc zacząłem szukać, co to może znaczyć. Cytuj
Gość karaluch Napisano 1 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) Historyjka społeczności ogam.onlineWróciłem do domu i włączyłem komputer...Następnie zalogowałem się na konto pocztowe żony.I znalazłem tam namiętny list od adoratora.Hej kotku zgadnij co mam w środku?Zszokowany postanowiłem prześledzić ich rozmowy.I bardzo się rozczarowałem ich treściąOna: To kiedy to zrobimy kicuOn: Nie myśl ,że jestem łatwy !Ona: Ściągnięcie Ci mona był jednak łatwe On: ale teraz już nie pójdzie Ci tak łatwoNiewiele myśląc zacząłem szukać, co to może znaczyć. Poszukiwania zacząłem od lodówki, w której znalazłem piwo Edytowane 1 Marca 2013 przez karaluch Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi