kOtello Napisano 28 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Może to drobny błąd ale od dawna mnie irytował a skoro Deusx tak ochoczo ostatnio usuwa błedy to może i tym się zajmie.Błąd dotyczy wartości w kolumnach, dla przykładu U2 i moje statystyki walk; Róznica | Wygrane | Przegrane | Remisy17928 | 18018 | 90 | 25 Kolumna pierwsza Różnica faktycznie podaje wartość Wygranych walk a kolumna Wygrane podaje ilość wszystkich stoczonych pojedynków a nie tylko wygranych.Kolumny Przegrane i Remisy są OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
do_usunięcia Napisano 28 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 u mnie działa jak trzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 u mnie działa jak trzeba... No ja nie wiem czy działa jak trzeba, to co to wina mojej przeglądarki że widzę twoje staty jak poniżej? U6Róznica | Wygrane | Przegrane | Remisy-51 | 1148 | 1199 | 35 U5Róznica | Wygrane | Przegrane | Remisy163 | 277 | 114 | 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Dobrze działa: Róznica | Wygrane | Przegrane | Remisy-51 | 1148 | 1199 | 35 Różnica = wygrane - przegranewygrane = wygraneprzegrane = przegraneremis = remis W żadnym polu walki nie są sumowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 (edytowane) Hmmm no faktycznie jak się teraz przyjrzałem to jest dobrze temat do zamknięcia i sorry za zawracanie gitary Edytowane 28 Lutego 2013 przez kOtello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spag Napisano 28 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 sorki ze nie na temat mianowicie deusx kiedy naprawisz stronke sojuszu bo do tej pory nie mozna przekazac sojuszu innej osobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi