eldo9013 Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 (edited) Nasz nick: eldo9013Treść blokady: pusch, wspólne IPNick SGO, który nałożył bana: karolradomSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana: Witam....dostałem nie dawno bana: pusch i korzystanie (dwóch) graczyja(eldo9013) i kumpel(kali125)....w tym samym dniu co dostałęm bananapisałem "korzystanie z jednego IP' że kumoel bd u mnie czasem grał,lecz nie chciało mi sie czekać na potwierdzenie tego przez admina...możedało by się skrócić tego bana? pozdrawiam;D Edited February 27, 2013 by eldo9013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarolRadom Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 W tym przypadku nie ma podstaw do zdjęcia blokady. Był to push prawie 15kkkk deuteru pomiędzy dwoma zgłoszonymi kontami. Za takie przewinienia nałożona została blokada 13 dni na oba konta (3 dni za push oraz 10 dni za transport pomiędzy zgłoszonymi kontami). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eldo9013 Posted March 8, 2013 Author Report Share Posted March 8, 2013 Drodzy Administratorzy: dało by radę skrócić ban o jakieś 10 godz....bo mam do jt do 23;/ a tak to już bd wojował...thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts