ChRoScIk Napisano 23 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Witam. Nie wiem czy inni tez tak maja na u3. Wiec tak : wpisuje nazwe sojuszu w wyszukiwarce i potem jak chce wejsc na ich strone wyskakuje mi blad : System Bledne przekierowanie ! Sprawdzcie to prosze Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 I jak panowie sprawdzicie to ... ? Bo dalej mam ten blad ... Z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
do_usunięcia Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 wchodź przez statystyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 no jest taki błąd, hehale chyba jesteś pierwszą osobą która z tego w ten sposób korzysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lwp3 Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 na U6 wczoraj ten sam problem co u kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Błąd poprawiony w całej opcji szukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi