remas777 Napisano 23 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Wiem, że ten temat był już poruszany, ale [wymoderowano] z tego wyszło.Miałem na planecie 2 pola do zabudowy, w kolejce ustawiłem fabryke robotów, potem ekstraktor deuteru. Roboty są- ok, deuteru nie ma, surowców także- WTF ?Straciłem ponad 7BLN surowców na coś, czego nie mam, po prostu za darmo oddałem tej grze coś, co sobie musiałem uzbierać i na co musiałem zapracować. Dlaczego zwykły gracz musi płacić za błędy gry ? Jeżeli administracja o tym błędzie wie, to [wymodernowano] nic z tym nie zrobi i nie napisze chociaż głupiej informacji w grze o tym, że coś takiego się dzieje w takiej i takiej sytuacji. Nie każdy wchodzi na forum i czyta o każdym błędzie, żeby wiedzieć jak grać.Drugi raz w ciągu tygodnia trace ponad 7BLN, bo wam (Adm) nie chce sie nic z tym zrobic. WIELKIE DZIĘKI //warn x2 za wulgaryzmy//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 23 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Zamiast robić awanturę poczytaj forum, jest jasno napisane że jeśli na 2 ostatnie pola dasz w kolejkę 2 budowy to tak się stanie że ostatni budynek nie zostanie rozbudowany i stracisz surowce. Dziwię się że za pierwszym razem tego nie zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remas777 Napisano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 czytaj chłopcze ze zrozumieniem, napisalem ze nie kazdy czyta forum zeby wiedziec jak grac i o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi