alice Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Na prośbe koleżnakiNasz nick: kasia321Nick gracza łamiącego regulamin: isiuOpis sytuacji: skan w tę samą sek ataku Wszelkie możliwe dane (linki lub screeny,czas) podobno to już nie pierwszy raz z jego strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
isiu Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 sorry, moje przeoczenie, zrobiłem opóźnienie i nie zauważyłem czasu dolotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TransGejuch Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Pfff nie dosc ze ten punkt z regulaminu jest bez sensu to jeszcze to zgłaszac to jest parodia !! Po drugie...gdyby skanowanie normalnie działało to by problemow nie było...teraz wysyłąsz sonde 10 sec przed atakiem to i tak skan regeneruje sie w tej sekundzie co atak !! Serwer coraz bardziej sie laguje....i to sa momentami lagi 10-15 sec !! Zamiast cos z tym zrobic to ktos niestety pierdołami sie zajmuje...baaa ostatnio chyba nawet nic nie jest robione...tylko jak to coraz wiecej ludzi na forum zauwaza prezes zyski tylko chyba liczy i graczy ma gdzies...przykre to ale niestety prawdziwe ... Hanba wrecz !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarolRadom Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Za powyższe wykroczenie gracz Isiu zostaje ukarany banem 24h (zgodnie z oficjalną tabelą kar) Skanowanie planety/księżyca użytkownika (sondą szpiegowską) na czas mniejszy albo równy jednej sekundzie przed dolotem floty z misją agresywną – Ban 1 dzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts