Jelonek Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witam Serdecznie Jestem nowym graczem i poszukuje uni dla siebie.Zalozylem konto na uni 6 lecz tam kazda galaktyka zajeta wolne jedynie planety 10 itd gdzie pola sa po 120 pol czy istnieja osoby ,ktore by mi pomogly dobrac uni dla siebie ew pomoc abym mogl dogonic w jakims stopniu reszte;>? Ps.Dziekuje za pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 ja polecam u4 są tam dobre farmy i jakąś flotę się znajdzie do zezłomowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 zapraszam na u2 Co do pomocy surką to coś tam się wyskrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) najlepsze pozycje w tej grze to właśnie 10, najniższa temp na deuter i w miarę dużo pól, reszta pozycji w układzie się nie liczynie którzy piszą że 7 lepsza, ale ja uważam że nie, sprawdziłem nie nadaje się Edytowane 13 Października 2014 przez I_Will_Never_Forget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi