slawekbest Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Mam pytanie odno?nie ochrony nowego gracza.Jest tu tak?e w tym b??d gdy? mo?na takowego gracza zaatakowa? rakietami. Gdy? dzisiaj znalaz?em sobie ?adny cel, pos?a?em kilka rakietek i chcia?em ju? podnosi? flot?, a tu nagle komunikat, ?e ma ochron? nowego gracza. No c?? rakietki ju? przebola?em, odrobi si? je. Ale dlaczego ?w gracz mo?e mnie zaatakowa?, ale ja ju? go nie?? EDIT: Uni 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nyczu99 Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Mam pytanie odno?nie ochrony nowego gracza.Jest tu tak?e w tym b??d gdy? mo?na takowego gracza zaatakowa? rakietami. Gdy? dzisiaj znalaz?em sobie ?adny cel, pos?a?em kilka rakietek i chcia?em ju? podnosi? flot?, a tu nagle komunikat, ?e ma ochron? nowego gracza. No c?? rakietki ju? przebola?em, odrobi si? je. Ale dlaczego ?w gracz mo?e mnie zaatakowa?, ale ja ju? go nie?? EDIT: Uni 2 Jest to nowy gracz, wi?c w przysz?o?ci mo?esz si? na nim odegra? Ten b??d powinien by? usuni?ty bo skoro nie mo?na nowych atakowa?, to atak rakietami te? powinien by? zabroniony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawekbest Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 Nie no rozumiem, ?e b?d? m?g? si? na nim odegra?, gdy? r?wnie? jest taki plan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pocikola Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 bo kto wysy?a wcze?niej na gracza statek by sprawdzi? czy jest nowym graczem, gdy ca?o?? ataku chce si? przeprowadzi? jak najszybciej i mo?liwie jak najciszej Oznakowanie gacza s?abszego ma wej?? niebawem ( z tego co znam forum - a znam ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruszon Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Ja te? sprawdzam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galaxi Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Mnie taki zaatakowa? i zaraz na niego lec? bo mu sie ochrona 10 minut temu sko?czy?a ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Nie ten dzia?, ochrona w rakietach na?o?ona //przeniesione Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts