Matura Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 zad.1 Stwórz łącznie 20 księżyców.Mam ich 20!Klikam sprawdź, a tam niespodzianka:"Oczekuje na wykonanie zadania 1. Obecny stan: 6" Dodam, że: Sam stworzyłem ich od ~ok.~17~ do 20 - dokładnie nie pamiętam.Jest to błąd, czy czegoś nie ogarniam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Nie chodzi tutaj o to zebys zrobił sobie 20 , tylko ogólnie 20 musisz miec zrobionych , skoro masz 6 to brakuje Ci 14 , zrób jeden poczekaj 15 min i zobaczysz ze obecny stan zwiekszy się do 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matura Napisano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Nie chodzi tutaj o to zebys zrobił sobie 20 , tylko ogólnie 20 musisz miec zrobionych , skoro masz 6 to brakuje Ci 14 , zrób jeden poczekaj 15 min i zobaczysz ze obecny stan zwiekszy się do 7 Mam ich 20! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Nie chodzi o to bys miał 20 przy 20 planetach , jesli miales juz np 14 przed wprowadzeniem zadan to to sie nie liczy , musisz stworzyc kolejne księzyce, najlepiej kasujac jedna kolonie co chwila , to zajmuje 1 moon - 2 min Matura dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matura Napisano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) Aha... Dzięki ; P Edytowane 9 Lutego 2013 przez Matura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi