nocny89 Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 jak w temacie oddam uni 5 top 85 konto rozlozone pod flote astatow 12 konto samo eko posiada APOCALIPTO dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 ja chętnie przejmę mam 2 letnie doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosp Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Chętnie przyjmę konto .Mam doświadczenie z ogam i ogame .W razie pytań proszę pisać na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PartyHard Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 siemanko chetnie przejme konto doswiadczenie mam pare rw juz wykreciłem jak co pisz na gg 6687388 dogadamy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurand16 Napisano 10 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Bardzo chcialbym przejac twoje konto. Grałem na ogame jakos 5 miesiecy wlasnie na u5 z znajomymi gralem eko bo na flote nei mialem czasu, dobilem jakos do top 100.W tym samym czasie gralem jesczze na fornax na ogame gdzie mialem top 150 flota, a ze mialem tam wojne wolalem tego nie olac wiec tutaj oddalem konto, gdzie powinno byc w moich starych tematach. Aktualnie nie gram ani na fornaxie( tam tez oddalem konto) ani tutaj. Chcialbym znow gdzies zaczac takze jesli daloby rade przejac twoje konto bylbym bardzo szczesliwy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
APOCALIPTO Napisano 12 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 CHętnie Przyjmę .. Pilnowałem rok temu tutaj konto kumpla i spodobała mi się ta gierka ...Zawsze grałem w ogame , ale tam za powoli wszystko się dzieje Na zwykłym ogame mam 5 letnie doświadczenie ..Grałem miedzy innymi na u 47 , 52, 54 ,58 , 62 ,64 gemmini i jupiter ..na 54 2 X miałem St i na 58 raz. ..tak to przeważnie grałem eko Przewaznie moje osiągi graniczyły w top 100 najelpsze miejsce coś w 60 .. na screenie 82 :]tu screen z jupkahttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2bc775c646adb196.html gg - 15872117 .. CHętnie przyjmę , mogę podesłać jeszcze parę screenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajfik Napisano 23 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 (edytowane) chetnie przejmie to konto grałem 4 lata w ogame i po 2 latach przerwy wróciłem ale tutaj . Obecnie gram na u 6 od nie dawna Edytowane 23 Lutego 2013 przez Sajfik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lwp3 Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Cześć . Grając już kilka ładnych parę lat doszedłem do sporych sukcesów na ogame. Rozpoczynając grę na univ 1 ,doszedłem to top 50 we punktach. Jeśli ktoś grał to pamięta sojusz " Federacja Między Galaktyczna " . Dlatego chętnie przejmę konto po Tobie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Pewnie już oddał to konto więc nie ma co tu pisać ale jak nie to ja też się zgłaszam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny89 Napisano 1 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 oddane graczowi mef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mef Napisano 1 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Ban za krótkoterminowe oddanie konta, z całą pewnością odradzamy jakiekolwiek transakcję z użytkownikiem nocny89. Nyczu99 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi