Guest -LEON- Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Nasz nick: DropShotNick gracza łamiącego regulamin: marshall_vikiOpis sytuacji: Obraźliwe i bulwersujące nazwy planet i moonów (!) Wszelkie możliwe dane (linki lub screeny,czas) Wyszpiegowane surowce rzniecieWyszpiegowane surowce MegaPenetratorWyszpiegowane surowce napalonyWyszpiegowane surowce suczkaWyszpiegowane surowce szparkaWyszpiegowane surowce ostrysexWyszpiegowane surowce wibruj_we_mnieWyszpiegowane surowce robmy_to_non_topWyszpiegowane surowce possam_ci_lizakaWyszpiegowane surowce masz_mega_duzegoWyszpiegowane surowce wez_mnieWyszpiegowane surowce bede_uleglaWyszpiegowane surowce grzmotnij_mnieWyszpiegowane surowce posun_mnieWyszpiegowane surowce lubie_duzeWyszpiegowane surowce wypnij_sieWyszpiegowane surowce bede_jeczecWyszpiegowane surowce lubie_robic_ci_lodyWyszpiegowane surowce tylko_ty_tak_suwaszWyszpiegowane surowce mocniej_mocniejWyszpiegowane surowce obracaj_mnieWyszpiegowane surowce zrobmy_to_w_pandzieWyszpiegowane surowce dmuchnij_mnie Wnoszę o natychmiastową reakcję, ukaranie gracza i poinformowanie SGO o konieczności eliminowania takich zachowań (!)Tutaj też grają dzieci (!!) hhsnake0, Nyczu99 and Dexter_97 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Name Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Drop a ty caly czas szukasz zaczepek i dziury w calym...powiedz gdzie masz tu Obraźliwe i bulwersujące nazwy planet i moonów ???!!!!Ja tutaj nic nie widze,prosze zajmi sie soba i daj grac normalnie...!!!Moze administracjia cos z tym zrobi...bo Drop chce byc caly czas w centrum uwagi!!!!a to zaczyna byc meczoce!!!!!! marshall and charlie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marshall Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Ja pierdziele ale to trzeba miec nawalone w głowie....nagle po 2 miesiacach o 5 rano drop sobie przypomniał ze trzeba doniesc ....Ty chyba faktycznie niemasz co robic ?? charlie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 oj dropek zazdrosc to straszna rzecz....tyle ci powiem..wiecej niema sensu bo brak slow.... marshall 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Ostrzeżenie słowne tym razem wystawię, następne jawne złamanie regulaminu skończy się banem. Regulamin jasno mówi o takich zachowaniach. Czas zgłoszenia jest bez znaczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARAB Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 hmmm Drop o 05:32 ty nie masz co robic ????? pobaw sie wyrostkiem:) z rana marshall ma te nazwy P i M juz dos długo a ty Dex daj na luz, i badz powaznym adminem.... bo nic tu z wyzej pokazanych nazw P.i M nie jest obrazliwa itd. Drop musi byc na sile w uwadze Powiem jedno Leon ( Kasia) od..b.j sie od soju SS Bo na sile to robisz:( :( //warn za spam//deusx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest karaluch Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Piąta, szósta, 12ta, nie ważne o której godzinie......Jest zgłoszone i bardzo dobrze. Może Wam chłystki nie przeszkadzają te nazwy, ale ja raczej bym nie chciał aby moje dzieci podeszły do komputera i zobaczyły jak tata czyta raport: surowce wyszpiegowane na planecie ******. Poza tym ten kto złamał regulamin powinien dostać karę wg tabeli kar, no ale o tym decyduje admin. kOtello and deusx 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts