matezo Napisano 8 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Otóż tak :kliknąłem rozbuduj kopalnię kryształu potem rozbuduj kopalnię metalu a następnie zburz fabrykę robotów Po zbudowaniu k.kryształu ujrzałem że już nic więcej się nie zrobiło lecz surowce zostały pobrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 8 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) Ten błąd tutaj był, jest i zapewne będzie (!) Polega on na tym, że nia zabuduje nam ostatniego pola na planecie (moonie) jeśli takowe damy w kolejkę. Aby ustrzec się przed stratą surowca - na moonie należy dawać na przedostatnim miejscu kolejki Stacje Księżycowa a na planecie Terraformer. Powtarzam (!)Nie zabuduje Wam ostatniego pola na planecie (moonie) z kolejki. Surowiec weźmie a budynek nie powstanie (!)Deus zna błąd i nie wiedzieć dlaczego go nie załata ...............edit:Deus bardzo długo szukał błędu w kolejce. Ale tam nie ma błędy. Szukał błędu ostatniej pozycji w kolejce.Błąd istnieje wtedy, jeśli skumuluje się ostatnia pozycja z kolejki z ostatnim polem do zabudowy.Reasumując.Kolejka nie zabuduje ostatniego pola. Na tym polega błąd. Cokolwiek by tam wstawić, nawet wspomnianą stację lub terraformer, to się nie wybuduje.Trzeba to wstawiać na przedostatnim miejscu. Mam nadzieję, że to cenna wskazówka. Bo budowa 70lvl kopalni metki trochę kosztuje a się nie wybuduje jeśli miałaby zająć ostatnie pole. Zaś bo wybudowaniu można skasować jakiś drobny budynek i pole 1 na terra się znajdzie.Uprzedzam przed taką drogą myślenia sam straciłem sporo surków właśnie przez ten błąd Edytowane 8 Lutego 2013 przez DropShot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remas777 Napisano 23 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 no to fajnie. to ja trace ponad 7bln surowca na ekstraktor ktory nie zostanie wybudowany bo w grze jest błąd, ktorego nie da sie naprawic ?DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Przejrzałem jeszcze raz cały plik, udało mi się błąd odtworzyć, plik poprawiłem, kolejkę ponownie ustawiłem wszystko się wybudowało. Oznacza to, że błąd nie powinien już występować, jakby ktoś mógł ew. sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi