DiabelTasmanski Napisano 6 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dostanę UB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 6 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Unban na SB. Blokada dość dawno temu nałożona, więc nie widzę problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dziękuję Panu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 I nałożony ban ponownie za łamanie regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Za co ten banik na SB, skoro dostałem na całe forum na tydzień? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Za zachowanie, blokada shoutbox też jest swego rodzaju pokutą. Najwcześniej od 1 marca możesz starać się o odblokowanie, i proponuję wysilić się w odwołaniu, bo ja nie widzę obecnie żadnej podstawy, aby shoutbox był odblokowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 4 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Podbijam temacik. Obiecuję poprawę i cóż więcej mam napisać ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Za to "wysilenie" co najwyżej mogę zamknąć temat, abyś dalej nie spamował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi