Sandra1 Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 (edited) Witam na wstepie chciałam to wstawic dla niedowiarków, że jednak można uwalic top 1 u2 niestety były sojusznik, sprzeczka na gadu i głupie docinki ze strony NN, co mi sie bardzo nie spodobało, a w odwecie lot na czesc jego ow, niestety złomu zebrałam czesc bo nie stać mnie na wiecej reckow ^^ NN przesadziłes z tymi tekstami do mnie...nie zycze sobie takiego traktowania. Potem lot na mnie 530 kkk ow ale niestety peszek ale tak łatwo mnie nie uwalisz:DW takim sojuszu dla mnie widocznie miejsca nie ma... przykro ale skonczone. Najwazniejsze zapomnialam, z pozdrowieniami dla snejka ;* Starcie flot z: 04-02-2013 23:48:52. Agresor hhsnake0 Niszczyciel - 18.000.000.000 Pancernik - 23.235.731.933 Aurora - 1.500.000.000 Obrońca No_Name Okręt wojenny - 70.000.000.000 Agresor hhsnake0 Niszczyciel - 16.127.440.728 Pancernik - 18.874.186.302 Aurora - 1.500.000.000 Obrońca No_Name Zniszczony! Agresor wygrał bitwę! Agresor stracił 604.801.287.635.000 jednostek.Obrońca stracił 4.200.000.000.000.000 jednostek.Na tych współrzędnych znajduje się teraz 2.035.919.955.150.000 Metal i 790.853.873.304.000 Kryształ.Prawdopodobienstwo powstania ksiezyca: 20% (28.267.738.284%) Edited February 5, 2013 by Sandra1 kastetostco 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Name Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Ja ci docinalem to ty zaczelas na mnie jechac.....zachowalas sie jak zachowalas ....zemsta bedzie i to juz nie bawem...mozesz byc tego pewna zeby bylego sojusznika to juz kur..smiech na sali.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOtello Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Nie bardzo rozumiem, Sandra wstawiasz RW za kogoś? Z kontekstu wynika że nie, ale to oznacza że latasz flotą sneak'a? Tak czy siak gratuluję ładnego % Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drwal Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 To ja już nie wiem kto ma te konto, cóż przynajmniej coś się dzieje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nocny89 Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 gratki tepic go tam niebawem wroce to pomoge a co do konta psze wyraznie jesli pozdrawia snejka to znaczy ze dostalo od niego konto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oremi Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 (edited) z tego co przeczytałem poniżej chyba nie ma czego gratulować... Edited February 5, 2013 by oremi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke20 Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Będe szczery: Nie mam zadnych dowodów i nie zamierzam ich zdobywać, to ttylko moja luźna sugestia. Jak dla mnie to wszystko jedno wielka ustawka- No_Name ma w banku dużą ilość surowców i wiem że na tym czy na innych Uni to co zobaczyliśmy dzisiaj proponował wielu graczom na tym czy na innym uni.Jak wyżej napisałem nie mam dowodów bo to tylko członkowie jego sojuszu tak mi opowiadali z którymi znam się w realu. -Dwa ,Sandra gra na koncie senjka, widziałem pare dni temu w dziale oddam konto chyba że sandra zarzekała się tam że chwilowo nie gra na u2 jeżeli się myle to przepraszam nie będe szukał po forum, tu się okazuje że gra na koncie snejka, na koncie sandrusia1 ma załączony urlop co ciekawe konto snejka nie ma juz DC konto sandrusia1 jest nadla DC, ja tu widze albo multi albo zasiadania sandry na koncie snejka uważam tak ponieważ sandra pisała gidześ na forum nie pamietam w którym temacie że wróci na u2 jak połaćzą uni czy coś dobra nie wnikam. -Cała akcja dosyć dziwna. Drugi lot tymi 530kkk OW jak dla mnie to dywersja która miała za zadanie pokazać wszystkim że nie była to ustawka, taka samo recki, czy naprawde myslicie że snejk nie miał w banku dość surki by zbudować recki aby zebrać złom? No dobra ale to tylko moje spostrzeżenia nikogo nie oskarżam ani do nigo nie bede pisał że niby PUSH GZ Sandra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagnat Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Tylko mnie ciekawi , czemu Sandra raz pisze a , a drugim razem em .. Takie to troszkę nijakie jak chcesz mogę poszukać tych postów . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhsnake0 Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Graty sandra wlotu na NN Szkoda NN, że to Ty ale i tak się odbudujesz pewnie jeszcze to obgadamy telefonicznie nie ma to jak dobra znajoma zjechała dobrego znajomego i to moim byłym kontem Dla tych co nie wiedzą sandra otrzymała moje konto na u2 bo ja definitywnie zakończyłem zabawę z ogam I widzę, że daje radę NN masz chyba za dużo kont i Ci się pierniczy powoli to wszystko Jeszcze raz gratki sandra a NN Tonie i tak nic się nie stało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Ten Raport ma drugie dno Nie gratuluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOtello Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Ten Raport ma drugie dno Nie gratuluje Nie ma sensu kolejny raz rozpoczynać dyskusji na temat uczciwej gry w "Tygodniu Uczciwej Gry" Jeśli to zasiadanie, multi, czy ustawka żeby zrobić zadanie to niech SGO i Deusx'a boli głowa jak udowodnić winę. Nie ma dowodów, nie ma przestępstwa, trzeba tylko dobrze głową ruszać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke20 Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 No i akurat NN zostawił 70kkk OW ech to na pewno przypadek...... Pewnie zapomniał o nich xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.T Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 No i akurat NN zostawił 70kkk OW ech to na pewno przypadek...... Pewnie zapomniał o nich xDnapewno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandra1 Posted February 5, 2013 Author Report Share Posted February 5, 2013 nikt nie musi mi gratulowac;) stało sie tak tylko przez wine NN i nie ma mowy o żadnym zasiadaniu bo ja swojego konta juz nie mam dziekuje i pozdrawiam wszystkich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mieziuś Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Tak jak Revenge pisał, ten raport ma drugie dno Ani gratulacji ani szo nie życzę Ps. @Sandra Już wiem dlaczego podając Ci koordy tydzień czy dwa temu w ciągu minuty leciał skan od snejka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhsnake0 Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 leciał skan od snejka Leciał skan od snejka bo snejk konto oddał już z miesiąc temu jak i nie lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOtello Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Leciał skan od snejka bo snejk konto oddał już z miesiąc temu jak i nie lepiej No dobra dobra snake tu nikt pod Twoim adresem nie kieruje żadnych zarzutów, chodzi o sandrę która zgodnie z tym co sama napisała teraz gra na Twoim koncie a konto sandrusia1 w dalszym ciągu jest na U2 a to już pachnie multikontem. Czarny93 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mieziuś Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 @hhsnake0 W żadnym wypadku nie mam do Ciebie pretensji nawet gdyby było tak, że to Sandra Ci te koordy podawała. To jest gra, polega na tym żeby złapać każdego, kto się da. Chodzi o uczciwą grę, która w tym momencie została wg mnie naruszona;) Przejrzyj forum, zobacz sobie MiG'a tematy o treści wewnątrz "wrzucam na prośbę". To wiele wyjaśnia Sandra długo zwlekała z tym, żeby pokazać że gra na Twoim starym koncie. Ale na shoutboxie usilnie pisała, że na u2 nie gra W detektywa się bawić nie będę, tylko takie zachowania są po prostu irytujące.. If you know what I mean.Pozdrawiam i przepraszam za offtopa.Co do tematu: Nadal uważam że raport ma drugie dno;) nie sądzę że został uczciwie stworzony, zresztą po tym co tamtego dnia, czy dzień wcześniej działo się na shoutboxie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brasilass Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 ładna ściema idzie się załamać tymi waszymi kłamstwami , ja mam uwierzyć że NoName zostawił 70kkk OW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gal Anonim Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Też nie gratuluje... oszukujecie na każdym kroku, więc nie ma po co grać na u2 Specjalnie je pewnie wystawił bo ty nie miałaś na fsy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Name Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 ano zagapilem sie,moj blad,poszedlem grac na plemiona i tsak sie zagralem ze mialem kilka atakow tam wiec musialem cos zrobic gdy weszlem na konto do wloto zostalo sie 3 sekundy wiec uciec nie zdazylem..dobrze ze recki poslalem zaraz...heheheh,nikt nie musi wierzyc,stalo sie ale tak jak powiedzialem zemszcze sie jak mowilem To tylko gra a ja sie tutaj ucze dopiero grac itp Jestem lama i tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke20 Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 (edited) Masz racje No_Name jesteś lama ale dlatego że oszukujesz..........Tylko Ciekawy jestem Jak to jest z tą naszą administracją..... mój przekręt wyłapali a wasz nie(mój polegał na czymś podobnym)........ CIEKAWE.......... chyba ktoś tu ma chody. Edited February 15, 2013 by Luke20 Dexter_97 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts