ZaiThu Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Nie wiem czy to błąd, może raczej drobne niedopatrzenie, chodzi o to że mam planetę -99 stopni i nie mogę jej schłodzić do -100, bo pisze że osiągnąłem limit zimności. Limit wynosi -100 wieć coś tu nie tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Nie wiem czy to nie jest specjalnie , poniewaz mozna trafic kolonizatorem na -100 : -60 a moze przez to ze ochladzamy nie moze byc max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZaiThu Napisano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) Mozliwe, aczkolwiek wolę się upewnić czy tak ma być Edytowane 3 Lutego 2013 przez ZaiThu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ustawiony limit to -99 stopni, to nie jest błąd. Zmieniłem komunikat na bardziej czytelny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matura Napisano 4 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 "Schładzanie planety" oO?A jak dokonywać czegoś takiego ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 4 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Musisz miec tryt , to priorytet . Trut zdobywasz po przez ekspedycje na które wysyłasz szperacze W prawym górnym rogu na koncie w grze masz Liczbe astat i liczbe trytu , na pierwsze ochłodzenie planety o 1 stopien potrzeba 250 sztuk , na kazde kolejne chyba o 250 więcej , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matura Napisano 4 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ile (minimum) szperaczy muszę wysłać by móc znaleźć tryt? 20.000.000 ? 25.000.000 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 4 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 20.000.000 Tutaj masz wszystko opisane co i jak http://forum.ogam.online/topic/7118-poradnik-do-ekspedycji/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 4 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) Przepraszam, mój błąd, proszę o usunięcie posta bo nie mam takiej możliwości. Edytowane 4 Lutego 2013 przez kOtello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 4 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Mam wrażenie że w tym poradniku jest błąd, cytuję; Pomyliłes dział , najlepiej zrób temat w dziale błędy . Tutaj jest temat dotyczący schładzania planety , nic badania nie mają z tym wspólnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 6 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Nie //warn za spam//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi