Czarny93 Napisano 1 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Po ostatniej aktualizacji forum nie mogę na telefonie otwierać wielu tematów, poprostu nie ładują się. Nie zepsuło się coś z wersją mobilną forum na telefon? Można to jakoś poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 1 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 u mnie na kompie (jeden z nowszych firefoxów, nie wiem czy najnowszy) nie pokazuje się to ładne okienko cytatów, coś się buguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 2 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 U mnie z kolei, ale być może to kwestia ustawienia opcji na forum, na stronie głównej nie ma shoutboxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Aby uniknąć problemów z forum trzeba wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki i cookies z forum.ogam.online. Po takim zabiegu błędy powinny zniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Wyczyściłem i nadal nie mogę otworzyć, nawet własnego tematu w dziale "pytania", poprostu tak, jak bym zły adres wpisał (na wersji mobilnej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Na androidowej przeglądarce bez problemu tworzę nowy temat, jakiej przeglądarki używasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 2 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Jemu nie chodzi chyba o "tworzenie" tematu tylko bardziej o przeglądanie / otwieranie ich , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Tym bardziej z otwieraniem ani czymkolwiek. Pisane z telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 2 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 a co z brakiem "okienka" w cytacie? http://screenshu.com/static/uploads/temporary/40/wy/3i/y8iyru.jpg Firefox 18.0.1, więc najnowszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 a co z brakiem "okienka" w cytacie? http://screenshu.com/static/uploads/temporary/40/wy/3i/y8iyru.jpg Firefox 18.0.1, więc najnowszy. Test cytatu. Winny jest styl, który jest do starszej wersji, jak wyjdą jakieś aktualizację to będą wgrane. Na domyślnym stylu IP.Board nie ma problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Nie jestem pewien jaką ma przeglądarkę, chyba opera mini, to nokia 5230. Niektórych tematów nie mogę otworzyć, jakby zły adres był. Jeśli to wina telefonu, że ma za starą przeglądarkę itp to trudno i tak kupię za nie długo nowy, ale chyba powinno działać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 2 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 U mnie na telefonie wszystko w wersji mobilnej działa bez problemu. Używam opery, dolphin browser, galaxy browser itd i nie ma żadnego problemu.Telefon Samsung Galaxy Mini Być może to wina przeglądarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Opera na nokię jest inna niż opera na androida. Nie jestem pewny, ale starsze modele noki mogą nie obsługiwać ajax'a, który jest użyty na forum w dużym stopniu.Możesz przeglądać galaktykę w grze na telefonie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Tak, mogę wszystko jak na kompie, prócz wysyłania rakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Spróbuj zmienić ew. przeglądarkę, skoro inni nie mają problemów to powody mogą leżeć po twojej stronie (telefon, przeglądarka, dane przeglądarki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi