GeoMorf Napisano 30 Stycznia 2013 Zgłoszenie Napisano 30 Stycznia 2013 Witam, Ostatnio postanowiłem zacząć ponownie grać w tego typu gry.Na ogam.net jestem nowym graczem, gram na uni6 i po 2tygodniach (może więcej) jestem dopiero top350. Ale zaznajmiam się z "nowościami" które tutaj sa i zaczyna mi się podobać Chciałbym zadać proste pytanie i oczekuje także prostej odpowiedzi Czy jest w planach tworzenie jakiegoś nowego Uni? Np. nie wiem za miesiac, dwa czy jakoś ? Pozdrawiam, GeoMorf Cytuj
deusx Napisano 30 Stycznia 2013 Zgłoszenie Napisano 30 Stycznia 2013 1 czerwca 2013, standardowo co rok wypuszczamy nowe uniwersum. AisheN dodał reakcję 1 Cytuj
GeoMorf Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Stycznia 2013 Super, dziękuje za szybka odpowiedź pozdrawiam Cytuj
Gwiezdny Kloszard Napisano 13 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 13 Marca 2013 No to zostaly niecale 3 miesiace.Nie moge sie doczekac Cytuj
Tipo Napisano 14 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 14 Marca 2013 Deus a tez planujesz na początku zrobić tak żeby nie mozna było kupić surki za astaty ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi