Jepsen Napisano 29 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 FLOTA:6,5kkk OW3,4kkk LM1,5kkk PC1kkk Niszczarek10kk GŚ25kk auror200kk UT i szperek2,5kkk REC EKO jest na średnim poziomie.Badania:27 bojowa, 28 ochronna i 27 opancerzenie29 spaliny, 25 impuls i 22 nadprzestrzenny Księżyce:2x 1 gala [w 1 US]5x 5 gala1x 6 gala [lotna]1x 7 gala1x 11 gala 2 cele w notatkach. Konto oddam raczej doświadczonemu graczu. Jeżeli takowego nie będzie konto zostanie na wiecznym urlopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandra1 Napisano 29 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 chetnie moge przyjac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yzj Napisano 29 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Witam serdecznie Co prawda się nie znamy ale prośbę o przekazanie konta mogę złożyć.Obecnie gram na u3 i jestemtop 25.Osiągnięcia są duże gdyż gram już w te gry około 7 lat. Bardzo proszę o odpowiedź Pozdrawiam YZJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spag Napisano 30 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 ja chce to konto ST i SJ sa po prawej stronie tez sie znajdzie ale to tylko gra hehehe wiec jak cos to pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexei Napisano 30 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja bardzo chętnie pobawię się kontem z flotą bo z ECO to bez przyjemnosci Exp z atakow jest wiec niema problemów Jest flota jest zabawa ;! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 7 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ekonomista by polatał =)aktualne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 8 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Więc jestem bardziej ekonomem i farmerem.Wcześniej byłem lotnikiem i dobrze mi to szło! Chętny jestem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi