hhsnake0 Napisano 24 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Jak w temacie. Chcę oddać moje konto TOP 1 uni5. Konto oddam osobie, która umie latać i gra aktywnie. WIĘC PROSZĘ NIE PISAĆ POSTÓW "mogę się nim zaopiekować itd...." Każdy taki post będę zgłaszał jako SPAM. Od zainteresowanych wymagam: * minimum 15-20 ST (po dobrej stronie )*minimum dwa lata doświadczenia*dodatni bilans "plusików" na forum. Co do konta. Top 1 uni 5. ~32.000.000.000.000 pktFlota top 1 ~8.700.000.000.000 pktEko top 4 ~21.000.000.000.000 pkt Bank 814.029.268.289.981 deuteru. Astaty 141 Proszę zgłaszać się tylko TUTAJ !. *PW OTRZYMYWAĆ NIE CHCĘ I BĘDĘ JE IGNOROWAŁ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 24 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Witaj Snake Zgłaszam kandydature ST oraz SJ mam na Uni 3 oraz Dawniej na Uni 4 . Ostatnio nawet na koncie na u5 mam 2 Doświadczenie mam rok na tej Ugamelli , na zwykłym więcejPlusiki dodatnie są oczywiścieMam konto na u5 ale w każdej chwili mogę je oddac , konto nie jest topowe więc lepiej żebym miał Twoje konto i go nie zmarnował aniżeli ktoś ma je dostac i je zniszczyc jak w przypadku Zbójnika na u3 niedawno Jesli miałbys pytania , chciałbys cos obgadac to pisz PW lub też GG: 483340 Pozdrawiam ReV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 24 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 To ja również się zgłoszę, mam wiele ST i SJ na różnych uni (szczególnie na u4). Gram uczciwie, spełniam twoje wymogi, lubię po cichu zbierać sobie do banku, a później z nienacka zaatakować, dobrze wykorzystałbym Twoje konto. Gram już jakieś 1,5 roku, ale na starszych uni nie ma co robić. Sory za pw, nie doczytałem do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandra1 Napisano 24 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 no to i ja sie zglosze;) mozesz zobaczyc moje St, nawet jedno razem zrobilismy wiesz ze jestem aktywna i bardzo dobrze gram flota, bardzo chetnie bym przejela te konto bo na u2 jak narazie sam wiesz ze nic sie nie dzieje Licze chociazby na odmowne PW na forum pozdrawiam Sandra;);* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaniel Napisano 24 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 to ja tez bym był zainteresowny grałem ok 2 lat uni 40 potem troche przerwy teraz wrocilem umiem latac mam duzo czasu wiec raczej prawie zawsze jestem czasem zasne co tam nie bede sie rozpisywac kilka st juz na koncie jest nawet bullshita osttanio dorwałem kazano mi to tu wpisac:) pozdro chlopie mysle ze kontem sie zaopiekuje wiec raczej bym sie nie martwil pozdro zaniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Nadal czekam na zgłoszenia.Do końca stycznia podejmę decyzję. Na ten moment nikomu nie mówię tak bądź nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yzj Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Witam.Mam nadzieję ze mnie pamietasz z u5 Na u5 obecnie aktywnie nie gram ale kiedys owszem - posiadam około 15 st na u 5 i 5 na u3 gdzie wegetuje na koncie top25 z flotą top 8. Nie mam pojęcia jak dobierasz kandydatow ale krotka historie o sobie napisalem Jezeli chodzi o doswiadczenie to gram juz w gry typu ogame od 7 lat.Bardzo prosze Cie o odzpowiedz. Pozdrawiam serdecznieYZJ Edytowane 27 Stycznia 2013 przez yzj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Można by pograć znowu...Zgłaszam swoją kandydaturę, ST są , SJ nie wstawiam. Staż - pare ładnych lat Konto napewno by sie nie zmarnowało. edit:luzik hhsnake jeśli reputacja jest tak ważna to ok Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Winiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Zgłaszam swoją kandydaturę, *dodatni bilans "plusików" na forum. -8 niestety. Edytowane 27 Stycznia 2013 przez hhsnake0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kastetostco Napisano 28 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Mój bilans + i - he niestety nie mam go bo konto jest nowe bo tamte było na innym emailu wracając do tematuto ja mogę się tym kontem zaopiekować SJ jest tam jakieś ST niema.Doświadczenie mam kilku letnie więc na pewno się nie zmarnuję konto //bilans 0, więc nie masz po co się zgłaszać//ostrzeżenie słowne za spam//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyczu99 Napisano 28 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 A w sumie zaszaleje i się zgłoszę. Znać mnie znasz, a bynajmniej kojarzysz. Doświadczenie tutaj małe nie jest, grałem na każdym uni, raz z większymi sukcesami raz z mniejszymi. ST masa uni 4 szczególnie. Jak mnie złomowali to dlatego że fsów nie odbierałem, ale teraz wracam do gry i póki co źle nie idzie (ostatnie raporty z u5). Chyba to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 28 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 A i ja sie zgłosze Znasz moje dokonania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Do czwartku czekam na chętnych w piątek oddam konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Konto oddane. proszę o zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 1 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ludzie się męczyli, pisali o swoich osiągnięciach.Napisałbyś chociaż komu oddałeś. Przyzwoitość zwykła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Paciorkowiec. Po długiej i namiętnej rozmowie telefonicznej dobry znajomy namówił mnie aby to on dostał to konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt07 Napisano 1 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 no mogl by powiedziec:P i ile dostal XDXD //warn za spam//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 no mogl by powiedziec:P i ile dostal XDXD takie posty będę zgłaszał.Konto nie zostało sprzedane. Zostało oddane i każdy mógł złożyć propozycję, więc proszę mnie o nic nie pomawiać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt07 Napisano 1 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 ten jaki oburzony haha na komende lec z tym odrazu o nic Cie nie osadzilem czytaj uwazniej, a jesli nie pasuje cos to prosze napisac list do św, mikolaja //ponowny warn za spam//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 1 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Konto dostał paciorkowiec , który nie zgłosił sie po nie tutaj dziwne , bo Proszę zgłaszać się tylko TUTAJ !.*PW OTRZYMYWAĆ NIE CHCĘ I BĘDĘ JE IGNOROWAŁ ! Pozdro //warn za spam,MiG Nyczu99 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Nie dostałem PW a zadzwonił do mnie dobry znajomy.Polecił mi paciorkowca i dlatego konto dostanie właśnie on.Dodatkowo to znakomity flotowiec i konto się nie zmarnuje. Proszę ponownie o zamknięcie tematu bo robi się tutaj zbędny spam. A na zakończenie KONTO JEST MOJE I MOGĘ Z NIM ZROBIĆ CO ZECHCĘ !WIĘC NIE PISZCIE MI TAKICH RZECZY BO JEST TO ŚMIESZNE....MIAŁEM TAKI KAPRYS I TAK ZROBIŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogrniacz Napisano 1 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 pacior wraca bedzie sie dzialo :D //warn za spam,temat zamykam.MiG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi