mieziuś Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Na Uni 4 przejąłem konto, fajnie eko rozwinięte, ale do rzeczy:Stwierdziłem że dzisiaj luźny dzień w pracy będzie, więc spróbuje troche ekspedycji zrobić i zaliczyć 2-3 zadanka.. No i zaliczyłem pierwsze.. zadowolony sprawdzam deu w banku... dalej 10bln... mówie, spoko jeszcze 15 i będzie 2... teraz dobiłem to zadanko do końca a deu w banku.. 10bln.. Nie wiem czy to błąd, aczkolwiek chciałbym dostać jakąś odpowiedźUni 4 - nick zemsta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PartyHard Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 a sprawdzales ile masz nadwyżki deu w zadaniach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Nie będziesz dostawał(a) nagród z wykonywanych zadań, dopóki bilans surowców (nadwyżka) nie zrówna się z otrzymanymi z poprzedniej wersji zadań surowcami. Pozostała nadwyżka surowców: 35.800.350.000 (jeżeli nagroda przekracza nadwyżkę, nadwyżka nie obowiązuje). Surowce z obecnej wersji dostajesz do banku. Pewnie manko miałeś za stare zadania i nie prędko dostanieszsurkę - pierw ona pójdzie jako zwrot za stare zadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieziuś Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Fakt, dzięki za odpowiedź. Kopiować ile tej nadwyżki jest nie będę bo aż się za głowę złapałem.Temat do zamknięcia. //zamykam,MiG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi