Turi Napisano 21 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Z dniem dzisiejszym kończę swoją przygodę z ogam.Spędziłem prawie tutaj dla lata czynnej gry.Było dużo wzlotów i upadków ale dobrze mi się grało Poznałem wiele ciekawych osób jak i wrogów Niestety szkoła i brak chęci zmusiła mnie do podjęcia takiej decyzji. Pozdrowienia dla MiG,Zdzisia,Revenge,Nyczu,Spag i wielu innych moich znajomych. Deusx super gierka i mam nadzieje że długo jeszcze będzie istniała Konta oddałbym na licytacje ale to chyba już nie aktualne jest ? Jeżeli nie to oddam komuś doświadczonemu z ilością ST Będę się pojawiał na SB a może kiedyś znów zagramy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 21 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Powodzenia w realu Odezwij na gg się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 21 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 nie znamy się długo, ale szkoda że już odpadasz, choć się nie dziwie, bo ostatnio pisałeś że ci się nie chce, no a jak się nie chce...,. decyzja wydaje się prostadzięki za wspólną grę Powodzenia w RL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 nie znamy się długo, ale szkoda że już odpadasz, choć się nie dziwie, bo ostatnio pisałeś że ci się nie chce, no a jak się nie chce...,. decyzja wydaje się prostadzięki za wspólną grę Powodzenia w RL no nadal mi się nie chce a szkoda kont marnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 21 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Trzymaj się ciepło i pozałatwiaj wsio co masz tam do załatwienia..real najważniejszy.Na pewno zostaniesz tu zapamiętany z tej pozytywnej strony..Szkoda,ze kolejny "stary" wyjadacz rezygnuje ale coż...takie życie...Jeszcze raz wszystkiego dobrego Ci życzę.TRZYMAJ SIĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 21 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Żegnaj turi, powodzenia w realu. Dzięki za te gadki na gg i pomoc na u2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NOVATOREK Napisano 21 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Nie znamy się prawie w cale ale napiszę w tym temacie.Szacunek z tytułu podjęcia decyzji, masz rację niema sensu ciągnąc czegoś na siłę, udanego odpoczynku w realu oraz i przede wszystkim zdrówka Lamka NOVATOREK ci życzy u6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Jeszcze do was wrócę Będę w miarę czasu pojawiał się na SB Nie obiecuję ale może spotkamy się na nowym serwerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spag Napisano 26 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Turik pipko no co ty odchodzisz ... wez odpocznij nabierz sily i energii po czym wracaj wiesz ze czekam zawsze mialem cie ochotke zezlomowac wiec moze jak 7 bedzzie to razem polatamy na siebie albo z soba hehehe 3m zlotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No_Name Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Powodzenia Turi w Realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi