bullshit Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Witam was a zarazem sie zegnam.....spedzilem tutaj zajeb...chwile byly wzloty i upadki...poznalem tutaj super ludzi z ktorymi mam kontak do teraz...przyszła ta pora zeby powiedziec dosyc,na ta kre poszlo duzo kasy i jeszcze wiele nie przespanych nocy chcialem pozdrowic i powiedziec ze to zejebi... ludzie POZDROWIENIA DLA :Marshalla,Winia,Zolta,Jakira,Miga,Cata,Zdzisia,Alexisa,Czarnego,Araba,Kilbka i wszystkich ktorych nie wymienilem a jest ich jeszcze sporo..... Drop Dla ciebie tez,,,,,,badz co badz masz charakterek ktory mi sie nie podoba..ale doceniam :P:P Pozdro dla Deusa to co zlego to nie ja Edytowane 19 Stycznia 2013 przez bullshit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 3m sie bull;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 bull , kolego , dobrze że poszedłeś w moje ślady Powodzonka w Realu Ci życze i odezwij sie czasami na GG Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 bedzie Ciebie brakować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Żegnaj bull, do zobaczenia w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Drop Dla ciebie tez,,,,,,badz co badz masz charakterek ktory mi sie nie podoba..ale doceniam :P:P Pamiętaj, że zawsze ktoś na ciebie czeka (!)żona, dzieci, koledzy Gramy razem chyba ze 3 lata, ja musze mieć zawsze przeciwnika. jak go nie ma, to szukam na siłę.Powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Trzymaj się Miras i pamiętaj o nas.. Dzięki Ci za wszystko co zrobiłeś dla mnie w tej grze...Nie raz jeszcze pewnie pogadamy więc nie będę się tu za bardzo rozwodził.. Ale w każdym razie trzymaj się ciepło i pozdrów rodzinkę ode mnie .. Na pewno pozostaniesz w pamięci nie jednego gracza Ogam....Aloooohhaaaaa Edytowane 19 Stycznia 2013 przez zdzisLG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 20 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Trzymaj sie bulli, i powodzenia w realu.Dzieki za pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaniel Napisano 20 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 20 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 No ale, że mnie nie wymieniłeś Co ja Ci będę tutaj pisał Pewnie i tak zaraz do mnie zadzwonisz i znowu będziesz mi w pracy przeszkadzał I tak zaraz pewnie będzie jakiś cel będziesz szukał konta i znowu będziesz straszył innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 21 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 szkoda że odchodzisz, ale widać masz powód, szkoda że razem z tobą jakoś przy okazji całkiem kilka innyc osób kończy... cush tak to już jest, RL ważniejszy Życzę Wszystkiego Dobrego, Powodzenia Bull Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi